Salı, Nisan 05, 2016

Rumeli İdman Yurdu-Büyükdere maçında büyük olaylar


İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta oynanan Rumeli İdman Yurdu-Büyükderespor karşılaşması, son dakikalarında çıkan olaylar ve konuk ekibin 6 kişi kalması sonrası nedeniyle tamamlanamadı. Karşılaşmayı 3-0 önde götüren Rumeli İdman Yurdu'nun savunma futbolcusu ile Büyükderesporlu futbolcunun tartışması ile başlayan olaylar tekme tokatlı kavgaya döndü.


Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumu'ndaki karşılaşma uzun süre berabere devam ederken hakem, yoğun itirazlardan dolayı Büyükderespor Teknik Direktörü Mümtaz Deniz'i tribüne yolladı. Hakem kararlarının çok tartışıldığı karşılaşmada peş peşe goller bulan Rumeli İdman Yurdu 3-0 öne geçti. Son dakikalarda bir pozisyonda iki futbolcunun birbirine sözlü dalaşması ile başlayan olaylar büyüdü ve Saha karıştı. İki takım futbolcuları birbirlerine tekme tokat giriştiler. 
İki takım oyuncularının tekme, tokatlı kavgasında edilen küfürler de dikkatlerden kaçmadı ve futbol sahalarında görmek istemediğimiz görüntüler yaşandı.

Sekiz kırmızı kart çıktı
Çıkan olaylar neticesinde ev sahibi Rumeli İdman Yurdu'ndan 2, Büyükdere'den 6 futbolcu kırmızı kartla cezalandırıldı. Büyükdere'nin saha içindeki oyuncu sayısı 7'nin altına düştüğü için müsabaka tatil edildi.
Kart gören oyuncuların isimleri şöyle: 
Rumeli İdman Yurdu: Serhat Kabak, Vedat Şahin
Büyükderespor: Sinan Demirci, Sami Öztürk, Sevan Tomaskeşiş, Erdal Yıldırım, Cüneyt Ecevit, Alper Günaydın.

HABER-FOTOĞRAF: MİTHAT SAYAR - www.guneslihaber.com

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...