Pazartesi, Nisan 04, 2016

Eyüp'te sağlık sorunu halledildi


Eyüp ilçesinin takımları adına Eyüp Kulüpler Birliği yönetimi özel bir hastane ile anlaşma sağladı. E.K.B.Başkanı ve Özalibeyköyspor kulübü başkanı Metin Çırpan ile Orto Medica Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü İzzet Aktaş tarafından karşılıklı imzalanan protokol anlaşması ile ilçe takımlarının sağlık sorununa çözüm bulma yolunda büyük bir adım atılmış oldu.



Anlaşma imzalanmadan evvel yapılan toplantıda anlaşma içeriği toplantıya katılanlara anlatıldı. 2016-2017 sezonunda geçerli olacak anlaşma ile hastanenin özellikle AMBULANS konusuna önem vermesi dikkatleri çekti. Her hafta sonu ilçenin sahalarını dolaşacak ve acil durumlarda çağrıldığında en kısa sürede ihtiyaç olan yere ulaşması sağlanacak olması olumlu bir gelişme olarak dikkat çekti.

Ekteki fotoda görünen şartlar ile ilçe takımlarına büyük kolaylıklar sağlanması kulüplerin işlerini epeyce kolaylaştıracaktır.
Ameliyatlarda %35 muayenelerde SGK'nın belirlediği 12 tl ücret alınması ve SGK sı olmayanlarda ise %30 indirim sağlaması maddi konuda çok destekçi olacak. 
Kulüp yöneticilerinin , oyuncularının ve üyelerininde yakınlarınada belirlenen polikiliniklerde muayeneler ücretsiz olacak sadece SGK ücreti talep edilecek.






















Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 29 Eylül 2024 Pazar Programı

  İstanbul Süper Amatör Lig'de günü programı ektedir...