Pazar, Nisan 03, 2016

Şampiyon İhsaniye Gençlerbirliği


Konya Gümüşler Otomotiv Süper Amatör Lig şampiyonu İhsaniye Gençlerbirliği oldu. Sezona ligin ikinci sırasında bulunan Selçukspor iyi başlamasına rağmen son haftalarda Sarı lacivertliler düşüş yaşadı. Bu fırsatı iyi değerlendiren İhsaniye Gençlerbirliği ligin son iki haftasına 1 puan önde girdi. Son iki haftada lig ikincisi Selçukspor’u ile de maç yapan İhsaniye karşılaşmadan 1 puan  çıkararak avantajını son haftaya kadar korudu. 

Ligin son haftasında Selçukspor’un bay geçmesiyle bir anda gözler İhsaniye Gençlerbirliği - Çumra Belediyespor maçına çevrildi. İhsaniye Çumra karşısında zorlanmadan maçı 4-1 kazandı ve şampiyonluğunu ilan etti.  Siyah beyazlılar Bölgesel Amatör Ligi’ne yükseldi. Ligi ikinci sırada bitiren Selçukspor ise play off oynayacak.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte İhsaniye Gençlerbirliği futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticileri büyük sevinç yaşadı. 

90 dakika boyunca üstün bir oyun ortaya koyan İhsaniye Gençlerbirliği’nin gollerini Yusuf Sadıç, Soner Şahin, Halil Candemir ve Mustafa Morbel attı. 

‘EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN’ 
Süper Amatör Grup’un son haftasında oynanan İhsaniye Gençlerbirliği – Çumra Belediyespor maçının ardından büyük coşku yaşandı. Grubu lider bitiren ve şampiyon olan İhsaniye Gençlerbirliği oyuncuları uzun süre şampiyonluğu kutladı. Şampiyonluk sevincine teknik heyet ve yöneticiler de dahil oldu. Kulüp Başkanı Mustafa Yapıcı futbolcular tarafından omuzlara alınarak ‘En büyük başkan bizim başkan’ tezahüratı yapıldı. 

STAT: Dumlupınar
HAKEMLER: Mustafa Aydın,
İHSANİYE GENÇLERBİRLİĞİ: Fikret, Soner, Mustafa, Kenan, Samet, Halil, Mustafa Morbel, Serkan, Yusuf, Hasan, B.Gökhan
ANTRENÖR: HAKAN YAVUZ
Ç.ÇUMRA BELEDİYSPOR: Ali, Ahmet, Hasan, Vahdettin, İsmail, Emre, Hüseyin, Hüseyin Ardıç, Ramazan, Muhammed, Burak,
ANTRENÖR: Kadir Küçük
GOLLER:  12. Dk. Halil, 30. Dk. Yusuf, 45. Dk. Soner, 50. Dk Mustafa Morbel, İhsaniye Gençlerbirliği / 76. Dk. Ferhat, Ç.Çumra Belediyespor










Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.