Pazar, Nisan 03, 2016

Sarayönü Belediyespor şampiyon oldu


Bölgesel Amatör Ligi 5. Grup’ta zirve mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Evinde Osmaniyespor’u 3-0 mağlup eden Yeşil-Siyahlılar, en yakın rakibi Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’un Ereğli deplasmanında puan kaybetmesiyle puan farkını 7’ye çıkararak şampiyon oldu.

Konya temsilcisi, sezon bitiminin ardından BAL 6. Grup'ta şampiyon olan takım ile 3. Lig'e yükselmek için Play-Off mücadelesi verecek. Yeşil Siyahlılar, bu maçta yenilmesi halinde 7 ve 8. Grup şampiyonlarının karşılaşmasında mağlup olan takımla karşılaşacak ve kazanan takım 3. Lig'e yükselecek. 

MAÇTAN DAKİKALAR
7. dakikada kazanılan serbest vuruşta, Sinan’ın ortasını Tolga değerlendiremedi. Arka direkte Burçin pozisyonu tamamladı ve Sarayönü Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi.
19. dakikada Abdurrahman’ın indirdiği topla buluşan Abaka iki defans oyuncusundan sıyrılarak kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlara yollayarak farkı 2’ye çıkardı.
29. dakikada Abaka’nın pası ile buluşan Samet,in sert şutunu kaleci güçlükle çıkardır.
36. dakikada Abaka’nın pası ile topla buluşan Abdurrahman ceza sahası dışından yaptığı vuruşla topu ağlara yolladı. 3-0

İKİNCİ YARI
50. dakikada Hakkı’nın pasında Samet topla buluştu. Çaprazdan sert şutu üst direkten dışarı çıktı.
55. dakikada Osmaniye atağında Özcan’ın şutunu kaleci Mustafa kontrol etti.
75. dakikada orta sahadan atılan uzun topu kontrol eden Abaka kaleci ile karşı karşıya kaldı. Abaka’nın plasesinde kaleci başarılıydı.

STAT: Sarayönü
HAKEMLER: Ömer Fırat, Tayanç Eldemir, Soner Özçelik,
SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Mustafa, Salih (89. Yunus Emre), Ahmet, Burçin,Tolga, Hakkı, Mertcan (83. Adil), Abaka, Samet, Sinan (85. Tamer), Abdurrahman
OSMANİYE FK: Samet, M. Mehmet (75. Sezai), Özcan (55. Sinan), Abdurrahman, Cihat, Ahmet Kılıçaslan (63. Mehmet Tolunay), Onur, Tayfun, Resul, Murat
SARI KARTLAR: Salih, Mertcan, Burçin (Sarayönü BLD), M. Muharrem(Osmaniye)
GOLLER: Burçin, Abaka, Abdurrahman

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA SOLAK






Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.