Cuma, Nisan 01, 2016

S.Çeşme Birlikten Genç Futbolculara Moral Yemeği

İstanbul’da U 15 lig’inde mücadele edip, birçok takımı geride bırakan Söğütlüçeşme Birlikspor Kulübü grubu lider tamamlayarak Kocaelili ilinde oynanan Türkiye Finalleri 1. Kademe şampiyon olana futbolculara yönetim tarafından moral yemeği verdi.
Türkiye şampiyonası 2.kademe Balıkesir ilinde güçlü takımlarla oynayacak olan temsilcimiz İstanbul Söğütlü çeşme birlik spor yönetimi genç oyunculara moral vermek amacı ile yöneticiler yemek organizasyonu düzenledi.
Düzenlenen yemek organizasyona Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Genel Sekreteri Recep Kelment, Meclis üyesi Hikmet Kişmiroğlu, Söğütlü çeşme birlik spor kulüp Başkanı Ercan Demir, yöneticiler ve şampiyon futbolcular katıldı.
 Gerçekleşen yemekte Söğütlü çeşme Birlikspor kulüp Başkanı Ercan Demir, Tarihimizde ilk kez katıldığımız Türkiye şampiyonasında Kocaelili ilinde oynadığımız 1.Kademe maçlarında hiç gol yemeden rakiplerimizi eleyerek bölge şampiyonu olduk. Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, başkanımız ve ekibine kulübümüze vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
 Balıkesir ilinde oynayacağımız Türkiye şampiyonası 2.kademe maçlarında güçlü rakiplerimizi bizleri bekliyor orada hem ilçemizi hem de İstanbul ilini en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum aynı inancı sizlerde de görüyorum  dedi.
 Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, İlçemizi U 15 Türkiye şampiyonasında Kocaelili ilinde oynadığı 1.Kademe maçlarında güçlü rakipleri eleyerek bölge şampiyonu olmalarından dolayı yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ederim,İnanıyorum ki Türkiye şampiyonası 2.kademe maçlarında çok iyi maçlar çıkartarak ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz ilçemize ve camianıza bu mutluluğu yaşadığınız için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim dedi.
Yapılan konuşmaların ardından günün anısına yönetim kurulu tarafından başta Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Teknik heyet ve futbolculara teşekkür plaketi ve madalyalar yönetim tarafından verildi.


HABER:Yılmaz AKTEPE



Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.