Pazartesi, Nisan 04, 2016

Sezon @nketi: Serkan Kaya (Batı Trakyaspor)


Sezon anketlerimiz tüm hızıyla devam ediyor... Bugünkü konuğumuz Batı Trakyaspor'un genç teknik direktörü Serkan Kaya...

1. Sezon öncesi kulüp olarak hedefleriniz neydi? Bunun ne kadarını gerçekleştirebildiniz?

Batı Trakya Spor Kulübü olarak mevcut şartlar içerisinde alabildiğimiz kadar puan toplayıp ligde kalmaktı bunu da başardığımızı düşünüyorum.

2. Sezon boyunca ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız? Bunların ne kadarını aşabildiniz? 

Müsabakaların vermiş olduğu sıkıntı stresin dışında her hangi bir sorun yaşamadık. Sıkıntımız şöyle vardı; böyle bir gurupta olmanın sıkıntısını yaşadık. Grubumuz da gerçekten çok kuvveti ve iyi takımlar vardı. Modafen ve Çıksalın BAL'dan düşmüş ve kadrolarını korumuş hatta daha da güçlemişlerdi. Beykoz,Küçükköy yılların takımları taraftarları ve camialarıyla gerçekten bu ligin önde gelen takımlarıydı. Selimiye her sene gruplarda şampiyon olan tecrübeli bir takım, Şafakspor da çok iyi bir takım yapmış ve üstteki takımlardan puanlar aldı. Böyle bir grupta olmak ve ligde kalmak gerçekten çok zordu bizim için. 95,96,97,98 doğumlu gençlerle kısmen de olsa aştığımızı düşünüyorum.

3. Camia ve taraftarlardan yeterli desteği görebildiniz mi? 

Bizim mütevazi bir camiamız ve taraftarımız var. Sağ olsunlar burada bulunduğum 4,5 sene içerisinde desteklerini hiç esirgemediler, iyi günde de kötü günde de hep yanımda oldular.

4. Bu sezon en çok sevindiğiniz maç hangisi, neden? 

Öyle çok sevindiğim anlam ifade eden bir maçımız olmadı.

5. Bu sezon en çok üzüldüğünüz maç hangisi, neden? 

Burada ayrı bir parantez açmak istiyorum.Benim en çok üzüldüğüm maçtır İstanbul Gümüşhane maçı... 37. dakikada 5-0 öndeyken rakibimizde antrenörün almış olduğu kararla takımını sahadan çekmesiydi. Kimse istemez böyle bir durumu o yüzden sevinmediğim ve antrenör olarak üzüldüğüm bir maçtır.

6. Takımınızda performansından en memnun kaldığınız oyuncular hangileri? 

Oyuncularımda inişli çıkışlı grafikler oldu. Tabii hepsi bildiğim oyunculardı ama daha sonraları hepsi toparladı ve istenen seviyeye geldiler.

7. Kulübünüzün bulunduğu noktadan daha ileri gitmesi için sizce yapılması gereken nelerdir? 
Bizim çok güçlü ve yetenekli alt yapı grubumuz var ve her sene 5-6 oyuncuyu A takıma alıyorum ve direk oynatıyorum. Tabii ki maddi anlamda bunları tamamlayacak oyuncular alırsak kulüp olarak dahada ileriye gidebiliriz. Ama her şeyin başı tabii ki maddiyat, biraz da şans gerekiyor.

8. Eklemek istediğiniz bir konu var mı? 

Bu benim antrenörlükte 5. senem. Dört sezondur başkanlığımı yapan ve her konuda her şeye rağmen benim arkamda olan beraber üzülüp beraber güldüğümüz bilgisiyle tecrübesiyle hayat hakkında çok şey öğrendiğim 3 ay evvel kaybettiğimiz değerli Başkanım Sabri Yılmaz'ı buradan saygıyla bir kez daha anıyorum..ALLAH RAHMET EYLESİN.

Sırada: Şahin Çeşmecioğlu (Kavaklı Köyü SK)

Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 28 Eylül 2024 Cumartesi Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de 2023-24 sezonu tekli gruplarda oynanan maçlarla başlıyor...