Pazartesi, Nisan 04, 2016

Sultangazispor 'Büyük' oynuyor


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Sultangazispor, en yakın rakibinin puan kaybettiği haftada sahasında konuk ettiği Büyükçekmece Belediyespor'u 3-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. 

Cebeci Stadı'nda oynanan 22. hafta mücadelesinde iki İstanbul ekibi karşı karşıya geldi. Doğan Nalbantoğlu, Barış Güngör ve Ömer Karaman triosunun yönettiği karşılaşmada lider durumda bulunan Sultangazispor, tamamına yakını dolu tribünler önünde daha önce ligden düşmesi kesinleşen Büyükçekmece Belediyespor'u konuk etti. 

Mücadelenin 26. dakikasında Sultangazispor'da ceza sahası içinde topla buluşan Ismael Kone, düzgün ve sert bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarının geri kalan bölümünde başka gol olmayınca soyunma odasına Sultangazispor'un üstünlüğü ile gidildi. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha etkili bir performans sergileyen Sultangazispor, 48'de sol köşegenden korner atışı kazandı. Serdal'ın ortasına iyi yükselen Ismael Kone, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-0'a taşıdı.

Bu golün ardından iyice rahatlayan ev sahibi ekipte Harun rakiplerini çalımlayarak ceza sahası içerisine kat etti. Rakibinin müdahalesi sonrasında yerde kalınca karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Serdal, düzgün bir vuruşla skoru 3-0 yaptı.

Şampiyonluk için 1 puan yetecek
22. hafta itibariyle puanını 49 yapan ve liderliğini sürdüren Sultangazispor, en yakın rakibi Alemdağspor'un 3 puan önünde yer alıyor. Rakibinden bir maçı eksik olan Sultangazispor, 23. hafta mücadelesinde sahadan bir puanla ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. 

Kırmızı Lacivertliler, şampiyon olduğu takdirde 12. Grup şampiyonu Kocaelispor ile 3. Lig'e yükselmek için Play-Off mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Paşabahçe, Cevizli maçına hazırlanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta Beykoz ilçesini temsil edecek olan Paşabahçe Takımında 2024-25 Sezonu ilk hafta maçı olan Cevizlispo...