Cumartesi, Nisan 02, 2016

U14 Milli Takımı'nda üç amatör futbolcu


TFF U14 Milli Takım hazırlık kampı aday kadrosuna 3 amatör kulüp oyuncusunu davet etti.

TFF'nin Gelişim,Elit ve yurtdışında oynayan oyuncuların çağrıldığı milli takım aday kadrolarına bu defa çok nadir yaptığı uygulamayla İstanbul Bağlarbaşıspor'dan Anıl Özçelik, İstanbul Zara Ekinlispor'dan Eren Güler ve Sivas Yolspor'dan Samet Almalı'yı U14 Milli Takım hazırlık kampına davet etti.

Gelişim Ligleri'nden 35, yurtdışı kulüplerinden de 5 oyuncunun davet edildiği aday kadroya girmeyi başaran Eren Güler 26 Ocak 2002 doğumlu. Defans mevkiinde oynayan Eren, Zara Ekinlispor'dan önce Sultangazispor'da da oynadı.


Anıl Özçelik ise futbola Haydarpaşaspor'da başladı. 29 Ocak 2002 doğumlu Anıl, orta saha oyuncusu.

Sivas Yolspor'dan aday kadroya çağrılan 1 Ocak 2002 doğumlu Samet Almalı, defans oyuncusu ve futbola Sivas Yolspor'da başlamış.


Teknik Direktör Güngör Şahinkaya yönetimindeki  U14 Genç Milli Takımının, 3-6 Nisan 2016 tarihleri arasında İstanbul'da yapacağı hazırlık kampı aday kadrosuna davet edilen oyuncular 3 Nisan 2016 Pazar günü saat 18.00'de TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacaklar.

HABER: ARİF DOĞAN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ya Allah aşkına birde övünerek yazıyosunuz ya, adamalrın 3 de ocak doğumlu bu tesadufmü ; bu şu demek bunlrın 3 de yaşı buyuk yani n az 2000 doğumlu, yapmayın artık bu zihniyetle türk futbolu yerinde sayar, avrupa şampiyonlarına gitmemiz ancak tesaduflerle olur...

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.