Pazar, Nisan 03, 2016

Yeşilköy zirveye uçtu


İstanbul Süper Amatör Lig Klasmanı B-Grubu 6.hafta mücadelesinde Yeşilköyspor ile Davutpaşa 1926, Vefa Stadı'nda karşı karşıya geldi. İlk yarıda rüzgarı da arkasına alan Bakırköy temsilcisi etkili oyunuyla karşılaşmadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı ve son haftaya girilirken averajla 2.sıraya yükseldi. Haftaya 2.sırada giren Fatih temsilcisi ise aldığı mağlubiyetle rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi ve 4.sıraya geriledi.

Mücadeleyi Ulusal Hakem Burak Taşkınsoy yönetirken, yardımcılıklarını Ulusal Yardımcı Hakem Kemal Mavi ve İl Hakemi Cengiz Damar yaptı. Karşılaşmanın 4.hakemi olarak Kemal Küçükuysal görev aldı.

Bayrak ucu koptu, oyun durdu 

Karşılaşma öncesinde, ülkemizde yaşanan ve tüm ülkeyi acıya boğan terör olaylarından dolayı 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

8.dakikada yardımcı hakem Cengiz Damar'ın bayrak ucu yerinden çıkınca, yeni bayrak getirilmesi için mücadele 5 dakikalık duraklamadan sonra yeniden başladı.

Mücadeleye etkili başlayan Yeşilköyspor 29.dakikada aradığı golü buldu. Semih'in ceza sahasına gönderdiği topla buluşan tecrübeli golcü Murat Dilek uzak direğe düzgün vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

36. dakikada Volkan Sipahi'nin kullandığı korner atışında ön direkte boş kalan Yılmaz Gözütok kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve ilk yarının skorunu belirledi 2-0.

İkinci yarıda bu kez rüzgarı arkasına alan Davutpaşa 1926, 50.dakikada farkı bire indirdi. Yeşilköyspor ceza sahasına gönderilen topa iyi hareketlenen Seyfettin, kaleci Mert'ten önce topa sahip olarak topu ağlara gönderdi 2-1.

2'ye 1 gol kaçtı


Mücadelenin 67.dakikasında Davutpaşa ceza sahasına gönderilen topa Yılmaz hareketlendi. Davutpaşa defansının ofsayt beklediği pozisyonda topu önünde bulan Yılmaz kaleye vurmak yerine topu Murat Dilek'e pas vermeyi tercih edince, kademeye yetişen Özkan yüzde yüzlük bir gol pozisyonunu önledi.

Beraberlik için ataklarını sürdüren Davutpaşa 1926, Yeşilköyspor defansını aşmakta zorlandı.Uzatma dakikalarında Davutpaşa ceza sahası içinde Semih yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Burak Taşkınsoy tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi ve itirazlarını sürüdren Utku Sever'e sarı kartını çıkarttı. Topun başına geçen Birkan Tonyalı topu ağlara gönderdi 3-1.

Uzatmanın 4.dakikasında Yeşilköyspor ceza yayı üzerinde Özgün Şala rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı. Topun başına geçen Mert Eren'in güzel vuruşunu aynı güzellikle Mert çıkarttı. Karşılaşmada başka gol olmayınca zorlu doksan dakikayı 3-1'lik skorla kazanan Yeşilköyspor üç puanın sahibi oldu.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Erdoğan Taşkıran ve Hakem Gözlemcimiz Sayın Yaşar Filiz'e teşekkür ederiz.

Yeşilköyspor penaltı golü için TIKLAYINIZ.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN 











Hiç yorum yok:

BAL'da İstanbul maçları hafta sonu ama...

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon 6 Ekim'de başlarken geçen sezon cuma oynatılan İstanbul grubu bu sezon kesin olarak hafta sonu oyn...