Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Nisan 01, 2016

Yetkin Karakaş'tan İASKF'ye yanıt


Eski TFF İstanbul İl Temsilci Yardımcısı ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Yetkin Karakaş ve İASKF arasında karşılıklı demeçler devam ediyor. Karakaş'ın iddialarına geçen hafta İASKF yanıt vermişti. Karakaş da bugün yaptığı bir basın açıklamasıyla bu açıklamaya cevap verdi.

'Cin Aliler' başlığıyla yazılı bir açıklama yapan Eski TFF İstanbul İl Temsilci Yardımcısı Yetkin Karakaş şu ifadeleri kullandı:


'Cin' gibi düşünüp hareket eden bir yönetim anlayışından ancak 'CİN ALİLER PROJELERİ' olan 'ALİ İNŞAAT YAP', 'ALİ TOPU TUT', 'ALİ MISIR AL', 'ALİ PARA AL' projeleri ortaya çıkar. Bu anlayışıyla çalıştığını ifade ederek kaleme alan zata tavsiyem tüm yönetim kurulunu bilgilendirdikten sonra bu açıklamayı yapmış olmasıdır. Zaten sizlerin bu federasyonu 4-5 kişiyle yönetmeye çalıştığınızı kamuoyu ve yönetiminiz içinden de bilinmektedir. Son açıklamanız da bile hala kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye devam ediyorsunuz.

SAHTEKARLIK SANATI
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 16.06.2014 tarihinde yapılan Genel Kurulunda ezici bir çoğunlukla geldiğinizden şüphemiz yoktur. O genel kurulda sizlere o zaman destek veren şimdi de çeşitli entrikalarla görevden aldığınız Sayın Yemen EKŞİOĞLU çok güzel açıklamıştı. “Sahtekarlık sanatı çok iyi kullandı” cümlesi aslında her şeyi çok net bir şekilde açıklamaktadır. Pendikgücü spor kulübünün delegelerinin sahteliğini noterde nasıl durdurduğunu kamuoyuyla paylaşırsa insanlar gerçeği öğrenmiş olur. Sadece hazirun listesindeki 1863 Boğaziçi Sarıyer Spor Kulübü'nün delegasyonuna bakıldığında çocuklarınızın isimlerini görürsünüz. Diğer isimleri ise mahkeme heyetiyle paylaşarak kişilerin hakim huzurunda dinlenmesini sağlayacağız. Bu konudaki durumu da kamuoyuna anlatırsınız.

'KULÜPLERE ZULÜM EDİYORSUN'
Kulüpler ayakta durmakta zorlanırken hala onların yatırdığı transfer ve katılım bedelleriyle başkanlık yapıyorsun. TFF kendi adına indirim yapmışken TASKK ve İASKF olarak para almaya devam ediyorsun. Bununla ilgili önergemiz ekte görülecektir. Şu anda tek yetkilisin ya hadi bakalım katılım bedellerini alma da görelim. Kulüp başkanları kendi ceplerinden para ödeyerek kulüplerini ayakta tutmaya çalışıyorlar. Özel sekreterini ve Yeniköy Spor Kulübü müdürünü buraya monte ettin. Maaşlarını neden kulüplerin sırtına yüklüyorsun. Kendi cebinden ödesene.

TÜZÜK TADİLATI
Bu konu mahkemeye intikal etmiştir.Tüzük tadilatı için yapmış olduğunuz gazete ilanından anlıyoruz ki 'CİNLİK PROJELERİNİZ' devam ediyor. Zaten size de bu yakışır. Tüzük tadilatı için değiştirilecek maddelere baktığımda İASKF'deki emelleriniz çok net bir şekilde görülüyor. Mızrak çuvala sığmıyor. Sizlerden önce o koltukta kalacaklarını zannedenler vardı. Ne yaparsanız yapın gideceksiniz. Yakın çevrenize bakın ne demek istediğimi anlarsınız. Hiç olmazsa tarih sizi hayırla yad etsin. “CİNLİK” peşinde koşmayın. GİDECEKSİNİZ…

SAĞLIK PROTOKOLÜ
Öncelikle başta her iki bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunun Uygulanmasına İlişkin Yönetmeliğin 20. maddesinin birinci fırkasının (d) bendinin ikinci cümlesi değiştirilmişti. Buna göre spor müsabakalarında sağlık personeli veya Sağlık Bakanlığı'nın ilgili mevzuatına göre eğitimden geçerek sertifika alan ilk yardım personeli bulundurulacağı belirtilmişti. Ancak yönetmelik değiştirilirken, konuyla ilgili protokol imzalanmamıştı. Şimdi bu yerine geldiği için emeği geçen herkese teşekkür ederim.

PATLAMIŞ MISIR
TFF İl Başkanı, TASKK Genel Sekreteri ve İASKF Genel Sekreteri şimdi sana tekrar soruyorum. Cevap ver…
  1. 2011-2012-2013-2014 sezonlarına ait İDEALTEPE SPOR KULÜBÜ'NE ait lige katılım bedellerinin dekontlarını kamuoyuyla paylaş ?
  2. Mehmet Ali BAYKAN’ ın genel müdürü olduğu GENÇLİK ve SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜN den 2009 / 2014 yılları arasında İDEALTEPE SPOR KULÜBÜ olarak kaç para yardım aldın ?
  3. TFF İl başkanı olmak için Yemen Ekşioğlu’nun hastalanmasını mı bekledin ?
  4. Bulunduğun bu kadar makamda Hem HAKİM Hem SAVCI pozisyonunda olmak nasıl bir duygu olduğunu kamuoyuyla paylaşırsan bizler de anlamış oluruz ?
  5. TFF İl başkanı olduktan sonra sahalarda meydana gelen bu kadar kavgayı ve çatışmayı nasıl açıklıyorsun ?

ŞİMDİ SİZLERE TEKRAR SORUYORUM !!!


09.2011-30.09.2014 TARİHLERİ ARASINDA HARCANAN   24.313.400,13 TL (YİRMİDÖRT MİLYON ÜÇYÜZ ONÜÇBİN DÖRTYÜZ TL ONÜÇ KURUŞ) KONFEDERASYON BÜTÇESİNİN NASIL HARCANDIĞINI ANLATIN?
         
ANKARADA'Kİ MERKEZ BİNA 1.162.300,00 TL ve İSTANBUL AMATÖR EVİNİN 1.600.000,00 TL HARCANAN BAKIM ONARIM için hangi firmalardan teklif alındığını ve işi hangi firmalara yaptırıldığını kamuoyuyla paylaşın?
       
'Gelin Spor Yapalım' Projesinde 3.458.071,00 TL nereye ve kimlere harcanmıştır?
     
  Amatör Spor Haftası Giderleri adı altında 304.109,60 TL nereye ve kimlere harcanmıştır?
       
 Kış Sporları Projesi Giderleri adı Altında 535.571,83 TL nereye ve kimlere harcanmıştır?
         
PTT ile yapılan reklam anlaşmasının süresini kaç paraya yapıldığını ve İASKF panolarının kullanılarak kaç para alındığını ve bu paranın nerelere harcandığını kamuoyuyla paylaşın?
       
Spor Genel Müdürünün TASKK DENETLEME KURULU BAŞKANI olmasını nasıl açıklıyorsunuz?
       
  2014-2015 İASKF MİZAN BÜTÇESİNİ RESMİ OLARAK KAMUOYUYLA PAYLAŞIN?


SON SÖZÜM CİN ALİLERE

M. Ali BAYKAN
Ali DÜŞMEZ
Ali YAZLI
M. Ali TANRIYAŞÜKÜR
Spor Genel Müdürü Mehmet Ali BAYKAN sen de gideceksin. Orada çok fazla oturamayacağını sende çok iyi biliyorsun. İstanbul üzerinde oynadığın tüm oyunların farkındayım. Zannetme ki bunlar yanına kar kalacak. Yönetebileceğin insanları şu anda destekliyorsun. Ama merak etme gün gelecek herkes neyin ne olduğunu görecek. Ne yaparsanız yapın sonunda sizleri SİLİVRİ de ağırlayacağım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.