Pazartesi, Nisan 04, 2016

Zağnosspor zirve yarışından kopmadı


Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Zağnosspor, sahasında konuk ettiği Ardeşenspor'u 1-0 yenerek yarıştan kopmadı.

Saha kapatma cezasının tamamlanmasının ardından Akçaabat Fatih Stadı'na geri dönerek iki maç sonra seyircisine ve evine yeniden kavuşan Zağnosspor, Rize ekibi Ardeşenspor'u konuk etti. İlk yarısı Zağnosspor'un ataklarıyla geçilen maçta, Ardeşenspor rakibine gol şansı tanımadı ve devre 0-0 eşitlikle tamamlandı. 

İkinci yarıda da ataklarını sürdüren Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekip, Ardeşenspor'u yarı sahasına hapsetti. Zağnosspor aradığı golü ise 58'inci dakikada buldu. Sağ kanattan Cem'in ortaladığı topu göğsüyle yumuşatan Cumaali, altı pasın içerisinden yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından Zağnossporlu oyuncular saha içerisinde görevli polis memurlarına koşarak asker selamı verdi. Bu gol 90 dakikanın skorunu da tayin etti. 

3 puanı hanesine yazdıran Zağnosspor, puanını 54'e çıkartarak liderin 1 puan gerisinde ikinci sıradaki yerini korudu. Zağnosspor bitime 2 hafta kala ilk maçını deplasmanda lider Iğdır Arassspor'a karşı oynayacak. Son hafta ise Sarıkamış Belediye'yi evinde konuk edecek.

Kaynak: 61saat

Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...