Pazartesi, Nisan 04, 2016

Zirve mücadelesinde kazanan yok


İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup'ta zirvede yer alan Bahçelievlerspor ile ikinci sıradaki Alemdarspor mücadelesinde gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi. 

Küçükköy Stadı'ndaki mücadelede iki takımın da birbirine üstünlük kurma çabaları sonuçsuz kalınca maçtan gol sesi çıkmadı ve başladığı gibi sona erdi. Ev sahibi Alemdarspor'da karşılaşma boyunca sergilediği performansla Olcay Tik ve Esat Doldur, dikkatleri üzerine çekti. 

Bu sonuçla konuk ekip Bahçelievlerspor, 6 maçta topladığı 16 puanla liderliğini sürdürdü. Alemdarspor ise 14 puanla ikinci sırada takibe devam etti. 

Kaburgasında çatlak oluştu
İki takımın da birer puan çıkardığı karşılaşmanın 55. dakikasında sakatlanan Alemdarsporlu Ramazan Atbaş'ın sol el bileğinde burkulma meydana geldi. Son dakikalarda ise gelişen ev sahibi ekip atağında rakibinin yaptığı sert müdahale ile yerde kalan ve oyuna devam edemeyen Servet Sevtekin'in yapılan kontrollerinde, kaburgasında çatlak meydana geldiği tespit edildi. 

YerelFutbol.com


1 yorum:

Adsız dedi ki...

arkadaş 9 kişi defans yaptınız melekler ve direkler yardımınızdaydı penaltı verilmedi neredeyse atagınız yok bahçelievler tek kale maç yaptı siznle kaleciniz dakika 5 maçı sovtmaya başladı maç biti bahçeilievler üzüldü siz sarılıp sevindiniz bi düşünün bakıyım performansı etikleyici arkdaşlarınız naptı ha ama evet 9 kişi mukembel bir savunma yaptınız süperdiniz o konuda 1 puanı hak etiniz ama unutmayın çok küfür etiniz çok özlikle o skaat aygı kırk futbolcunuz o haliyle ne küfrler eti o kadar ki küçkköy lü bir yönetici sizi azarladı neden küfür edip bizim adımızı kötülüyorsunuz diye maçta olanalar bunlar evet harka performansınız vardı futbolcu olarak 4 numaranız ciden iyi oyncu dogruya dogru bu dur

İstanbul Süper Amatör 28 Eylül 2024 Cumartesi Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de 2023-24 sezonu tekli gruplarda oynanan maçlarla başlıyor...