İstanbul 2.Amatör lig 4.grup ekiplerinden Esentepe Şahin ve Yeşilılgaz ekipleri Yıldıztabya Stadı'nda karşı karşıya geldiler.
Mücadeleye iki ekipte istekli başladı ve gol yollarında etkili olmaya çalıştı.Ev sahibi ekip Esentepe Şahin , Mehmet'in ayağından buldu ve ilk devrede başka gol olmayınca soyunma odasına ev sahibi ekibin üstünlüğüyle gidildi.
İkinci devrede tempoyu yükselten Esentepe Şahin Kamuran'ın golüyle skoru 2-0 yaptı.Kenardan gelen oyuncu değişiklikleriyle rakip kaleye atak yapan Yeşilılgaz genç yetenek Tanıl'ın ayağından golü buldu.Santradan bir dakika sonra önemli fırsattan yararlanamayan Yeşilılgaz golü bulamadı.Mücadelede başka gol olmayınca ev sahibi ekip sahadan üç puanla ayrıldı.Maça Esentepe Şahin'de Yasin Doğan ve kaptan Erman Türk damga vurdu.Maç boyunca her bölgede oynamasıyla dikkat çeken ikili her hafta formlarını yükseltmeye devam ediyor.
Yeşilılgaz ekibinde yaş ortalaması dikkat çekti.Takımın maç kadrosunda 3 tane A takım seviyesinde oyuncu bulunurken geriye kalan oyuncular ise 28.05.2016 tarihinde U19/2'de Eyüp Çırçır İmar maçında aynı sahada formayı terlettiler.Tekrar ertesi günde A takımla maça çıkan genç yetenekler A takımda forma şansı buldular.Yeşilılgaz ekibini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
HABER:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
'Sahamız yok ama gururumuz var'
İstanbul U13 Ligi 67. Grup'ta Ortaçeşmespor, Çekmeköygücü'nü 1-0 yenerek sezona 3 puanla başladı.

-
İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor....
-
İstanbul 2. Amatör Lig'de ilk yarı, bugün oynanacak maçlarla sona erecek...
-
İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder