Perşembe, Haziran 02, 2016

Başakşehir İkitelli Köyiçi bir engeli daha aştı


2. Amatör 4. Grup ta Şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor, Göktürk Stadında Göktürk Saray Spor'a konuk oldu.

Lig başından beri gençlerden kurulu bir kadro ile mücadele eden Göktürk Saray her zaman gibi iyi bir mücadele örneği gösterdi. Konuk ekip daha tecrübeli ve usta ayaklardan kurulu bir takımdı.

İlk 30 dakikada kalecilerin resitali

 Maça hızlı başlayan konuk ekip oldu. İlk 10 dakikada rakip kalede etkili olmaya başlayan Başakşehir temsilcisinin ataklarında kaleci Hamid başarılıydı. Bu dakikadan sonra toparlanmaya başlayan ev sahibi ekip 12 dk. dakikada Batuhan ile tehlikeli oldu. Batuhanın sağ çaprazdan vuruşu kaleci Hakan da kaldı. 14. dakikada yine Batuhan sağ kanattan indi ve 18 dışında Ömer'i gördü. Ömer'in güzel vuruşunu Hakan son anda mükemmel bir refleksle çıkarmayı başardı. 15. dakika da konuk ekipte Hamdullah kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak bu pozisyonda da  kaleci Hamid gole izin vermedi. 16. dakikada Abdullah sağdan taraftan kaleye doğru yönelip ceza sahasına girerek golünü attı fakat hakem rakibe foul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti. 22. dakika da bu kez sol çaprazdan ceza sahasına giren Hamdullah şansını denedi yine kaleci Hamid başarılıydı. 27. dakikada Göktürksaray da Batuhan hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Bu dakikaya kadar forvetlerin gol kaçırmalarını ve iki takım takım kalecilerin başarılı kurtarışlarına şahid olduk.

Perdeyi Hamdullah açtı

Sürati ile dikkat çeken Hamdullah soldan aldığı topla ceza sahasına giren Hamdullah, günün başarılı ismi Hamid'in yanından topu ağlara gönderdi ve 29. dakika da konuk ekip 1-0 öne geçti.

Abdullah bu kez attı

31. dakikada Nuri nin güzel ara pasını çok iyi değerlendiren Abdullah takımına 2-0 lık üstünlüğü getirdi.

32. dakikada konuk ekipte Resul hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. 37 de Enes defansın arasına atılan topa iyi hareketlenip golü buldu fakat pozisyon ofsayt. 

Takımının 3, kendisinin 2. golü

İlk yarıda uzatma dakikaları oynanırken Hamdullah yine sol kanattan getirdiği topla takımına 3 farklı üstünlüğü getirdi ve devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Başakşehir temsilcisi 48. dakikada Nurinin güzel şutu direkte patladı. 

Batuhan farkı 2'ye indirdi. 

Göktürk Saray'ın tüm gol pozisyonlarının içerisinde olan Batuhan 52. dakikada rakip defans  ile birebir kaldı. Rakibini geçip şık bir vuruşla durumu 3-1'e getirdi.

Konuk ekip 10 kişi

Maçın başarılı ismi Hamdullah, rakibine yaptığı sert hareket sonucunda hakem tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı ve konuk ekip 57. dakikada 10 kişi kaldı.

Konuk ekip 62. dakikada Abdullah tehlikeli geldi. Abdullah'ın sert şutu direği sarstı. Ev sahibi ekipte 64. dakikada Mahmut sarı kart gördü. 65. dakikada bu kez Başakşehir İkitelli de Murat sarı gördü. 75. dakikada ev sahibi gole çok yaklaştı. Sol taraftan gelen ortada Batuhan kaleci ile karşı karşıya kaldı fakat topu üstten auta attı. 

Şut ustası iş başında 

Konuk ekipte uzaktan attığı gollerine alıştığımız Nuri, 82. dakikada güzel bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi ve durumu 4-1'e getirdi.

Kapanış penaltı ile geldi

90. dakikada Göktürk Saray penaltı kazandı ve penaltıyı gole çevirerek maçın sonucunu belirledi. 2-4

Bu sonuçla Başakşehir İkitelli 42 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü. Göktürk Saray 6 puanda kaldı. Başakşehir temsilcisi hafta sonu sahasında grupta ikinci sırada bulunan Öz Yarımburgaz ile Halkalı Etap stadında karşılaşacak. Maçı Başakşehir temsilcisi kazanırsa şampiyonluğunu ilan edip 1. Amatör'e merhaba diyecek.

HABER: EMRE İSPANLAR










  


 

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.