Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Haziran 06, 2016

Bir turnuvada iki şampiyon çıktı.

 Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile işbirliği hâlinde bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Ali Tuman 4. Miniminikler 23 Nisan Futbol turnuvasında iki şampiyon çıktı.
                   
 Üç ay süren 19 Futbol takımının katılımları ile gerçekleşen Ali Tuman 4. Miniminikler Futbol Şölenine Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Recep Şencan, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, İlçe Milli eğitim şube müdürü Metin Nar, kulüp başkanları yöneticiler ve kalabalık sporsever izledi.
Küçükçekmece Belediye Başkanlığı, Amatör Spor Kulüpleri, Ali Tuman 4. Miniminikler 23 Nisan Futbol Şöleni Yeşilova Kemal Aktaş sahasında hafta sonu oynan 3’lük-4’lük ve final maçları ile sona erdi.
İlk maçı 3’lük-4’lük Sultangücüspor-Söğütlüçeşmespor takımları arasında oynandı. Karşılaşmanın normal süresi golüz kapantı. Statü gereği penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında 4-2 üstünlük sağlayan Söğütlüçeşmespor takım turnuvanın üçüncü, Sultangücüspor takımı da dördüncü olmuş oldu.
Turnuvaya katılan 19 spor kulübünün iştirak ettiği Penaltı atışları yarışması yapıldı. Gerçekleşen penaltı atışlarında Küçükçekmecespor takımı penaltı atışlarının şampiyon olan takımı oldu.
Günün Final maçı Galatasaray-Atakent 2015 spor takımları arasında oynandı. Zevkli ve heyecanlı geçen final karşılaşmasının normal süresi 2-2 sona erdi. Turnuvanın statüsü gereği penaltı atışlarına geçildi. Her iki takımda penaltı atışlarında bir birlerine üstünlük sağlayamayınca turnuvanın tertip komitesi tarafından Galatasaray-Atakent 2015 spor takımlarının yani iki takımı da şampiyon ilan etiler.
 Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Belediyemizle birlikte geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz futbol turnuvamızın bir yenisini daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bugün oynan Ali Tuman 4. Miniminikler 23 Nisan ve dünde oynan Mustafa Sezer 6.Veteranlar ligi turnuvalarımıza geçtiğimiz aylarda elin bir kaza sonucu hayatını kayıp eden Ali Tuman hocamız ve sağlıkçımız Mustafa Sezer iki güzel spor adamının ismini vererek  onları saygı ve minnetle andık. Her iki güzel insanın rahmetle anıyor turnuvamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.

Galatasaray-Atakent 2015 spor takımlarının arasında oynan final karşılaşması zevkli çekişmeli siz izleyicilere bir futbol ziyafeti sundu. Ancak bu iki kulübümüzde normal süre ve penaltı atışlarında eşitlik bozulmayınca bizlerde türbinlerdeki heyecanı her iki takımın sahadaki mücadeleleri bu iki kulübümüzü turnuvamızın şampiyonu ilan ettik. Her iki kulübümüze ve turnuvamıza katılan tüm kulüplerimize bizlere ve sizlere bu güzel atmosferi yaşattığı için teşekkür ederim dedi.
Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Recep Şencan, Öncellikle her iki turnuvaya isimi verilen geçtiğimiz aylarda elin bir kaza sonucu hayatını kayıp eden Ali Tuman, Mustafa Sezer kardeşlerimize Allah'tan rahmet dilerim, Az önce Galatasaray-Atakent 2015 spor takımlarının arasında oynan final karşılaşması büyük zevkle izledik. Oyuncularımızın centilmence müsabakaları hepimizi mutlu etti. Zaten amacımız bu sporu ilçemizde yaygınlaştırarak dayanışma ve kaynaşmayı artırmak, sağlıklı yaşamın en önemli unsuru olan spor yapmayı da cazip hale getirmektir. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor ve şampiyon takımlarımızı da kutluyorum dedi.
 Adına düzenlenen rahmetli Ali Tumanın eşi Hatice Tuman’da Rahmetli eşimin adına düzenlenen bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.
Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Recep Şencan, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, İlçe Milli eğitim şube müdürü Metin Nar, Küçükçekmece Belediyesi eğitim Şefi Oktay Kurt, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkan Vekili Seyit Bel, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkan yardımcısı Salih Çetin, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek yönetim kurulu Ahmet Çalık, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek yönetim kurulu Hayatti Yolcu, Yeşilova Esnafspor kulüp Başkanı Ahmet Ulaş ve rahmetli Ali Tumanın eşi Hatice Tuman turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalyaları düzenlene törenle verildi.

Şampiyonlar-Galatasaray-Atakent 2015

3.Söğütlüçeşmespor

4.Sultangücüspor

En Centilmen Takım-İstanbul Demirspor

Penaltı atış Turnuvasının 1.Küçükçekmecespor

Penaltı atış Turnuvasının 2.Küçükçekmece İdman Yurduspor

 Gol Kıral-Tarık Yemiş (Atatkent 2015)

En iyi Kaleci-Şakir Emre Altın (Sultangücüspor)

En Erken Gol-Oğuz Cingöz(İstanbul Trabzonspor)


























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.