Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Haziran 15, 2016

Ereğlispor camiası BAL'i İstiyor



2016-2017 sezonunda Konya süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Konya'nın güzide ilçelerinden Ereğli'nin temsilcisi Ereğlispor'un bugün Bölgesel Amatör Lig de mücadele etmesi mümkünken camiada çok istiyorken, 2 lig takımı Anadolu Selçuk sporun bile 300-500 kişiye zor oynadığı ligde sen 10 bin kişi önünde oynuyorsan bu ligde oynaman gerekir. Yakışanı da bu.

****
Gelelim asıl meseleye 2,5 sezondur Konya Amatör liglerin sesi olduğumuz bir yerde sayın belediye başkanına ulaşmak konu hakkında birinci ağızdan doğru bilgi alıp Ereğlispor sevdalılarını bildirmek başlıca görevimiz. Ama nerdeeeee ulaşamadık henüz.


Her takıma Belediyeler destek olmalı olmakta zorunda.


****
Fakat tekrar Ereğli'ye dönecek olursak gelen bilgi ikinci bir ağızdan destek olmayacağı yönde bunu teyit ettirmek adına sayın belediye başkanı Özkan bey, Telefonlarımıza çıkmadığı gibi randevu talebimize de hiçbir talebimize cevap vermiyor. Madem destek olacak o zaman başına demeç vermeli. Ereğlispor sevdalıları merak ediyor. Cevap bekliyor camiayı üzme hakkı yok. Çıkıp tamam yada devam demeli. 
****
Merkezde olmamıza rağmen Ereğlispor'un başarılı olsun diye mücadele ederken başkanım sessiz kalması düşündürücü. Şuanda büyük bir pasta sunuldu sayın başkan bu pastayı eliyle itmesi de manidar. İtmiyorsa açıklamalı itmiyorum diye.
Bunlara cevap vermeli nerede mücadele edecek ne yapacağını açıklamalı.

****
Konya Merkezde ne hakim biliyor musunuz ?ben söyleyeyim size, Büyük tepside sunulan BAL'ı başkan elinin tersiyle itiyor" aslında Ereğliden başkası bu ligi kaldıramaz, profesyonel ligde oynamış taraftarı ve camiası güçlü başkanı da futbolu seviyor. Diyor peki Ereğli'den bu hakim mi ? Yine ben söyleyeyim evet hakim ama birinin yani sayın belediye başkanına bunu anlatması gerekiyor. 

Şimdi ben diyorum ki Sayın belediye başkanım Özkan bey, Yuvadan kuşlar uçuyor ayrıca unutmadan büyük pastanın son kullanma tarihi 25 Haziran Cumartesi saat 13:00 bu saate kadar hâlâ pasta yemem diyorsa eğer Ereğlispor camiasına ne cevap verecek merak ediyorum.

Not: Tekrar buradan sayın Belediye başkanından randevu talebimizi yineliyoruz.

Yüksel Cırt- Konya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.