Salı, Haziran 21, 2016

Başarılı stoper İstanbul Bafraspor'da


Yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek İstanbul Bafraspor, kadrosuna kattığı isimlerle sezonun en çok konuşulan ekiplerinden. Kırmızı Siyahlılar, son olarak tecrübeli defans oyuncusu Kıvanç Kurtay'ı renklerine bağladı. 

Geçtiğimiz günlerde "Transferlerimiz devam edecek" diyen Kulüp Başkanı Fatih Demir, tecrübeli oyuncu ile anlaştıklarını açıkladı. Son olarak Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden 68 Aksaray Belediyespor'da forma giyen 32 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda İstanbul Bafraspor formasını giyecek. 

Tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katan İstanbul Bafraspor, yaptığı transferler ile daha şimdiden sezonun gözde ve merakla beklenen takımı oldu. 

Oynadığı takımlarda 'güven' verdi
Kanarya Azimspor ile futbola başlayan Kıvanç Kurtay, ardından 4 sezon Galatasaray forması giydi. Deneyimli oyuncu, başarılı oyunu ile Beylerbeyispor'un dikkatini çekti ve profesyonel imza attı. Silivrispor ile Küçükçekmece'nin profesyonel lige yükselmesinde pay sahibi olan oyuncu, ayrıca, formasını terlettiği birçok takımda şampiyonluk sevinçleri yaşadı. 

20 yıllık kariyerinde 13 farklı kulüpte forma giyen 32 yaşındaki oyuncu, performansı ile taraflı tarafsız herkese güven verirken, kariyerine önemli başarılar ekledi. 

HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.