Pazar, Temmuz 03, 2016

Kestanelikspor Berker ile Yeni Sözleşme İmzaladı

İstanbul Süper amatör ekiplerinden, Çatalca'nın Sarı-Yeşil temsilcisi Kestanelikspor,iç transferde orta sahanın maestrosu Berker Bayşu ile nikah tazeledi.

Tecrübeli 10 numara Berker Bayşu, Öz Örencikspor ile sözleşmesi sona erdikten sonra kendisine 3-4 kulüp talip olmasına rağmen,tecrübeli oyuncu yapılan transfer tekliflerini elinin tersiyle itip, tercihini Kestanelikspor'dan yana kullandı.

Kestanelikspor'da, iç transferde geçtiğimiz sezonlarda istikrarlı bir ismi kadrosunda tutarken,önemli bir transfere imza atmış oldu.

Futbola Bakırköyspor'da başlayan Berker,İstanbul Beylikdüzüspor,Şarköyspor,Çatalca İhsaniye, Kestanelik,Öz Örencikspor kariyerleri bulunuyor.

2014 yılında Kestanelikspor formasıyla tanışan Berker,Sarı-Yeşilliler ile  3 yılda 2 şampiyonluk yaşadı.Geçtimiz sezonda ilk kez Süper amatörde mücadele eden Kestanelikspor ile başarılı bir sezon geçirerek takımın başarısında önemli bir rol oynadı.

Transferinden sonra bir açıklama yapan Berker Bayşu ' Geçtiğimiz sezon herşeyin para olmadığını ispatladığımız bu forma altında,kendimi bu Ailenin bir parçası olarak hissettiğim için ve Arkadaşlık,
Dostluk ve Kardeşliğe bağlı olarak, başarıyı burda yakalayacağıma inandığım için yeniden Kestanelikspor ile anlaştım.Hedefimiz play off.Her iki taraf içinde Hayırlı olsun.' dedi.


                                                            HABER:CANER KIZILER


                                          

 






Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.