Cuma, Ağustos 19, 2016

Azat Gümüş Zeytinburnu 1957'de


Geçtiğimiz sezon İFA forması ile Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden başarılı orta saha oyuncusu Azat Gümüş, İFA ile olan bağını koparıp, Bölgesel Amatör Lige yükselen Zeytinburnu 1957 SK ile sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Kenan Aydın'ın ofisinde gerçekleşen imza töreninde, sitemize açıklama yapan Azat Gümüş, "Zeytinburnu 1957 SK camiası bulunduğu ligi kabullenmeyen ve sürekli bir üst ligi hedefleyen bir tutum içerisinde. Bende bu ekibin bir parçası olmaktan oldukça mutluyum derken, Kulüp Başkanı Kenan Aydın ise yaptığı açıklamada, "Herkese özlenilen Zeytinburnu ruhunu yaşatmak için var gücümüzle çalışıyoruz, mesaimizi harcıyoruz. Önümüzdeki günlerde de transfer çalışmalarımız devam edecek. İzlenilen ve özlenilen Zeytinburnu çok yakında sahnede olacak" dedi.

Azat Gümüş kariyeri boyunca, Küçükçekmece AŞ, Avcılar Belediye, Karagümrük ve Örnektepe formalarını amatör olarak terletirken, 2014-2015 sezonunda Karagümrük ile profesyonel mukavele imzaladı. Daha sonra ise Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İFA'da oynadığı 13 müsabaka ile 2015-2016 sezonunu sona erdirdi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...