Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Eylül 22, 2016

Küçükçekmece Belediyesi İBB Spor Şöleninde gol şov yaptı.


Yılmaz AKTEPE/İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Spor 34. Şöleni futbol turnuvasına katılan Küçükçekmece Belediye Futbol takımı oynadığı ilk maçta İtfaiye Destek hizmetler takımını 10-0 gibi farklı skorla mağlup etti.
                                          
Hidayet Türkoğlu Spor Komplekslerinde yapılan Futbol müsabakasında Küçükçekmece Belediye Futbol takımı Muahrrem (4),Yunus (2),Ahmet (2),Mehmet ve Nihat'ın attığı penaltı golleri ile İtfaya Destek hizmetler takımını 10-0 ilk maçta farklı skorla mağlup ederek turnuvaya üç puanla başlamış oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimlerin ve ilçe belediyelerinin katılımıyla başlayan İBB Spor 34. Şöleni İBB Başkanlık Kupası adıyla yapılan olan şölende futbol, voleybol, yüzme ve masa tenisinin yanı sıra bu yıl ilk kez dragon kano yarışlarında yer aldığı İBB Spor 34. Şöleni başladı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği şölende futbol, voleybol, masa tenisi ve yüzmenin yanı sıra bu yıl ilk kez dragon kano yarışları da 150 takım yaklaşık 2000 sporcu ile yer alıyor.
Küçükçekmece Belediye Futbol takımı ikinci maçını 26.09 2016 Tarihinde saat:15.30 da ulaşım Daire Başkanlığı takımı ile üçüncü maçını ise 28.09.2016 Tarihinde saat:15.30 da Kamulaştıram Müdürlüğü Futbol takımları ile Hidayet Türkoğlu Spor Komplekslerinde karşı karşıya gelecekler.























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.