Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Ekim 06, 2016

Esenyalı deplasmandan şen döndü

İstanbul U15 Ligi 18. Grupta yer alan Pendik Esenyalıspor ve Maltepe temsilcisi Başıbüyük takımları, Başıbüyük sahasında karşı karşıya geldiler.

Saat 13.00'te Pendik Esenyalı Sporun başlama vuruşu ile başlayan maçta, ilk dakikalarda Başıbüyükspor daha atak ve  baskılı bir oyun sergiledi.
Kontra ataklarla sonuca ulaşmaya çalışan Pendik temsilcisi, ilerleyen dakikalarda kontrolu eline alarak üst üste girdiği  pozisyonlarda aradığı golü bulamadı.
Karşılaşmanın 15. dakikasında Pendik Esenyalıspor'da İlker Burak Bulama burnuna aldığı darbe ile oyundan çıkmak zorunda kaldı.
Pendik Esenyalıspor İlk yarı Volkan Köksal, Kerem Turan ve Fatih Yılmaz Gönen ile girdiği net pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 beraberlik ile sonuçlandı.

İkinci yarıya da etkili başlayan Pendik Esenyalıspor, rakibinin uzun toplarla gol girişimlerini etkili bir savunma ile bertaraf etmeyi başardı. Karşılaşmanın 60. dakikasında topla buluşan Fatih Yılmaz Gönen ceza sahasına taşıdığı topta, rakibinin kendisine yapmış olduğu kontrolsüz müdahalede maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Pendik Esenyalıspor'da topun arkasına geçen kaptan Berke Avcı yaptığı düzgün vuruş ile topu ağlarla buluşturdu: 0-1

Golden sonra sonra oyun rakip alana yıkan Başıbüyük taķımı yüksek toplarla sonuca ulaşmaya çalışırken, Pendik Esenyalıspor yapmış olduğu etkili savunma ile buna müsaade etmedi. Pendik Esenyalıspor kontra ataklardan bulduğu net pozisyonları golle çeviremeyince karşılaşma 1-0 sona erdi.


Bu galibiyet ile Pendik Esenyalı ikide iki yaparken, Başıbüyük takımı ikinci maçında da puanla tanışamadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.