Salı, Ekim 04, 2016

Yeni Çanspor hükmen mağlup

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele eden Yeni Çanspor, Amatör Futbol Disiplin Kurulu tarafından, 1-0 kazandığı Salihli Kocaçeşmespor karşılaşmasında hükmen mağlup edildi.


25 Eylül 2016 tarihinde oynanan ve 1-0 kazandığı karşılaşmada geçen sezondan 1 maçlık cezası bulunan Ferdi Kaya'yı oynattığı gerekçesiyle AFDK tarafından savunması istenen Çanakkale temsilcisiyle ilgili nihai karar açıklandı.

AFDK'dan yapılan açıklamada, "25.09.2016 tarihinde oynanan Yeni Çanspor - Kocaçeşmespor BAL müsabakasına cezalı oyuncu oynaması ile talimatlara aykırı harekette bulunulmasından 3-0 hükmen mağlubiyet cezası verilmesine karar verilmiştir" denildi.

Futbolcuya 4 maç ceza
Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), hükmen mağlubiyete gerekçe olan futbolcu Ferdi Kaya'ya da 4 maç ceza verirken, Yeni Çanspor Teknik Sorumlusu Mehmet Ali Beşel'e 30 gün hak mahrumiyeti, Yönetici Samet Pala'ya da 30 gün hak mahrumiyeti ve 1000 TL para cezası verdi. 

HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...