Çarşamba, Kasım 09, 2016

Kale önüne 'otobüs' çektiler

İstanbul 1. Amatör Küme 18. Grup'ta yer alan Beykoz Çavuşbaşıspor, altıncı haftayı da kayıpsız geçti. Kırmızı Beyazlılar ligde 16 puanla zirvede yer alırken, İstanbul'da kalesinde gol görmeyen tek ekip olarak dikkat çekmeye devam ediyor. 

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun Chelsea'nin başındayken futbola kazandırdığı "Kaleye otobüs çekmek" deyimi, İstanbul Amatör Küme'de vücut buldu. Beykoz ilçesi temsilcilerinden Çavuşbaşıspor, geride kalan altıncı hafta sonunda da hem Süper Amatör, hem de 1. Amatör Küme'de 'kalesinde gol görmeyen tek ekip' olarak yoluna devam ediyor. 

Kırmızı Beyazlılar, savunmadaki başarısının yanında hücum performansıyla da dikkat çekiyor. Grupta lider olan Çavuşbaşıspor, rakip filelere de 16 gol bıraktı. 

Ligde altıncı hafta mücadelesinde Sarıgazispor'u konuk eden Beykoz ilçesi temsilcisi, Kubilay Gören ve Barış'ın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı. 

FOTOĞRAFLAR: TALİP ERCAN / www.beykozhaber1908.com


Hiç yorum yok:

Kuzguncukspor'dan imza şov

Geçen sezon İstanbul 2. Amatör Lig'de şampiyon olan Kuzguncukspor bu sezon da iddialı bir kadro kurarak 1. Amatör Lig 15. Grup'ta şa...