Perşembe, Kasım 03, 2016

İstanbul'da gole kapalı tek kale onlar kaldı


İstanbul Süper Amatör ve 1.Amatör gruplarında toplam 265 takım mücadele ederken, tüm maçlarını kazanan takımlar da, tüm maçlarını kaybeden takımlar da bulunmakta. Ancak bir başarıyı yakalayan takım ise bu hafta Hamidiyespor'un aldığı 1-1 lik sonuç ile istatistikte tek başına kalan, gol yememe başarısını yakalayan Beykoz Çavuşbaşı takımı oldu.

4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Beykoz Çavuşbaşı takımı, attığı 10 gole karşılık kalesini gole kapatarak adeta rakiplerine gözdağı veriyor.

Yakalanan bu başarı ile dikkatimizi çeken Beykoz Çavuşbaşı ekibinden Teknik Direktör Mustafa Ülker'e ulaşıp başarının sırrını sorduk.


Mustafa Ülker yaptığı açıklamada, "Sezon başında çok iyi savunma yapacağız, hiç gol yemeyeceğiz, kimseye yenilmeyeceğiz gibi amaçlarımız elbette yoktu. Gerek yönetim olarak gerekse antrenör ekibimiz olarak, sezon başında oynadığımız hazırlık maçlarımızda eksik noktalarımızı teker teker belirledik. Hiç gol yememek güzel bir şey fakat bu başarının tek mimarı iyi bir kaleci iyi yada çok iyi bir stoper değil. Bu başarının tüm takımın aynı özveri ile davranmasından kaynaklandığını söyleyebilirim. En ileri uçtaki oyuncumuz canını dişine takarak rakip savunmanın rahat çıkmasına izin vermezken, bir diğer uçtaki kalecimiz ise tekmeye kafa sokarak kalesini savunuyor. Maçlarda bugüne kadar kötü oynayan oyuncularım oldu elbette. Ancak futbolun bir koşma oyunu olduğunu unutan, canını dişine takmayan, kötü koşan bir oyuncum olmadı. Sahada kazanmak için emek vermek gerektiğini bilen bir oyuncu grubum var. Oyuncularımın arkadaşlıkları had safhada. Sadece oyun gereği değil, birbirlerini sevdikleri içinde ekstra efor sarf ederek açıklarını kapatıyorlar. Açıkçası çorbamızda herkesin tuzu var. Genel Kaptanımız Ali İhsan bey, tüm eksiklerimizle ilgilenirken, yardımcı antrenörümüz Mehmet Aydın elimiz ayağımız oluyor. Kalecilerimize antrenman yaptıran, onların form seviyesini en üst noktalara çıkaran Yetkin Akman'ın emekleri futbolcuların terleri ile birleşince ortaya böyle bir şey çıktı. Kalan maçlarımızda aynı başarıyı zor da olsa devam ettirmek istiyoruz. Tüm takımlara kalan maçlarında başarılar dilerim"dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.