Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Aralık 03, 2016

8 puanlık maçta 'Kadırga' esti

İstanbul Süper Amatör Küme 3.grup mücadelesinde Kadırgaspor ile Paşabahçespor karşı karşıya geldi. Namık Sevik Stadı'ndaki zorlu doksan dakikayı 1-0 kazanan ev sahibi ekip zirve yarışındaki tüm takımların puan kaybettiği haftada hem üç puanın sahibi oldu hem de zirve yarışında 'bende varım' dedi.

Karşılaşma öncesinde geçtiğimiz hafta uçak kazasında hayatını kaybeden Chapecoense'li futbolcular için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Fatih temsilcisinin tecrübeli ismi Burak henüz 8.dakikada sakatlanarak yerini Furkan Tez'e bıraktı. 

Oldukça gergin geçen mücadelenin 23.dakikasında ev sahibi ekibin golü geldi. Sol kanattan yapılan ortada topla buluşan genç oyuncu Burak Aslan soğukkanlı bir şekilde rakibini ekarte ederek topu filelere gönderdi. 1-0. Konuk ekip özellikle Emre Tosun ve Onurhan Seven ile etkili ataklar geliştirdi ancak kaleci Lokman'ı geçmeyi başaramadı. 

İlk yarının son dakikasında taç çizgisi kenarında gelişen atakta Emre ile Savaş tartışmasına diğer oyuncularda dahil olunca ortalık karıştı. Kadırgaspor Teknik Direktörü Cemil Yılmazer'in de küfür ettiği gerekçesi ile Emre'nin üzerine yürümesi üzerinde ortam gerginleşti. İki takım teknik heyetinin sağduyusu ile sakinleşen olaylar sonrasında mücadelenin hakemi ilk yarıyı bitirdi. İkinci yarıya çıkmadan önce de iki oyuncuya sarı kart çıkarttığını ve Kadırgaspor Teknik Direktörü Cemil Yılmazer'i tribüne yolladığını bildirdi.

İkinci yarıda da her iki ekip girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Mücadelenin 78.dakikasında ev sahibi ekipten Savaş ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu mücadele ev sahibi ekibin 1-0'lık üstülüğü ile sona erdi. Zirve mücadelesi yapan tüm ekiplerden puan alan Kadırgaspor aldığı galibiyetle zirve yarışına dahil oldu.

Ev sahibi ekipte golcü oyuncu Ferhat sakatlığından dolayı forma giymezken, Emra da cezası nedeni ile forma giyemedi. 

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.