Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Aralık 20, 2016

Bağcılar 'Koz'unu iyi kullandı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta geçen hafta Beyköy Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Bağcılar Spor bu hafta sahasında Zonguldak ekibi Kozlu Belediyespor'u 6-2 yenerek ligin ilk yarısını üç puanla kapatmanın mutluluğunu yaşayan ekip oldu.

Yarım kalan Geredespor maçında yaşanan olaylar nedeniyle 3 maç seyircisiz oynama cezası alan Bağcılar'ı taraftarı yine de yalnız bırakmadı ve stat dışından destek verdi. Bu karşılaşmada Bağcılar Spor'un seyirsiz oynama cezası bitti. 15 Ocak'taki Bartın maçı seyircili oynanacak.

Mahmutbey Stadı'ndaki maçta Bağcılar Spor'un gollerini 20 ve 21'de Hasan Durmaz, 66'da Volkan Erkut, 70'de Ömer, 78'de Özgür, 79'da Hakan Pehlivan atarken konuk takımın sayılarını 29'da Hakan Durmuş ve 56'da Özkan kaydetti. 

Öte yandan konuk ekip maç öncesi, görevli polislerle birlikte objektiflere poz vererek son günlerde terör saldırılarınının hedefi olan emniyet güçlerimize destek verdi.

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU


Karşılaşma boyunca bizlerden yardımlarını esirgemeyen Saha Komiseri Ali Köprülü'ye Gözlemci Erdoğan Yıldız'a ve Karşılaşmanın denetçisi olan Mustafa Türlü'ye yardımlarından dolayı teşekkür ederim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.