Cumartesi, Aralık 03, 2016

Bir puanı baba-oğul getirdi

İstanbul 1. Amatör Küme 13. Grup'ta son haftalardaki performansıyla zirve yarışında önemli bir yere gelen Yeni Levent Konaklarspor, sahasında karşılaştığı Harmantepespor karşısında bir puanı baba ve oğlunun performansıyla kazandı. 

Son haftalarda çıkışta olan ve ligde ikinci sıraya yerleşen Recep Aykutalp'in talebeleri, kümede kalma mücadelesi veren Harmantepespor ile karşılaştı. Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri'nde oynanan mücadelenin ilk golü, 19 yaşındaki Melih Gecü'den geldi. Konuk ekip bu gole ikinci yarıda yanıt verdi ve karşılaşma 1-1 sona erdi. 

47 yaşında, oğlu ile sahada
Beşiktaş'ta futbola başlayan ve Ispartaspor, Burdurspor gibi takımlarda profesyonel oynayan 1969 doğumlu Davut Gecü, İstanbul'da önemli takımların formasını giydi. İlerlemiş yaşına rağmen formundan bir şey kaybetmeyen Davut Gecü, sezon başında tecrübeli teknik adam Recep Aykutalp ile birlikte Beşiktaş ilçesi ekibinde görev yapmaya başladı. 

Harmantepespor karşısında 90 dakika sahada kalan 47 yaşındaki oyuncu, performansıyla alkış alırken, farklı bir gururu da yaşadı. Tecrübeli oyuncunun 19 yaşındaki oğlu Melih Gecü, mücadelede takımının tek golünü kaydetti. 

Aldığı bir puana rağmen Beşiktaş ilçesi temsilcisi, 18 puanla ikinci sırada yer alırken, kalan haftalar için play-off iddiasını güçlendirdi. 

YerelFutbol.com

Davut Gecü ve 19 yaşındaki oğlu Melih Gecü


Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör Lig'de ilk hafta programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de ilk hafta programı açıklandı...