Salı, Aralık 06, 2016

Emin Çelik'e 1 yıl men cezası


PFDK, futbolcu Emin Çelik'e bir yıl futbol müsabakalarından men cezası verdi.

PFDK'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Emin ÇELİK (Feriköy Spor Klb. Fut.) hakkında; 12.04.2015 tarihinde oynanan Çine Madran Spor - Halide Edip Adıvar Spor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmekten 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verilmesine karar verilmiştir.

Çelik, 16 Kasım'dan bu yana tedbirli olduğu için mevcut kulübü Feriköy'de de forma giyemiyordu. Futbolcunun, konuyu Tahkim Kurulu'na götürmesi bekleniyor.

Çelik ne demişti?
2015 yılına dayanan olayda Emin Çelik iddiaları reddetmiş "Hafta içi tanımadığım bir insanla bu konuşmayı yaptığıma pişmanım. Ortada olmayan ve hayata geçmeyen bir durumu en yakın arkadaşlarımla paylaştığıma da pişmanım. Bu konu ile ilgili o an yaptığımız sohbetleri inkar eden arkadaşlarım beni günah keçisi pozisyonuna soktular. Spor kamuoyununa soruyorum; bir takımda son on dakika oyuna giren bir kişinin tek başına bir maçın kaderine etki etmesi hakkında ne düşünürler? Benim en büyük pişmanlığım bu şahısla görüşmek ve bunu yakın arkadaşlarımla paylaşmak. Ben ne maç sattım ne para aldım ne de bir organizasyonu hayata geçirmekte başrol oynadım" ifadelerini kullanmıştı.

Söz konusu maçta Çine Madranspor, Halide Edip Adıvarspor'u 2-1 mağlup etmiş, Emin Çelik 74. dakikada oyuna girmişti.

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...