Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Aralık 20, 2016

Ergene Velimeşespor'dan Yüksel'e Teşekkür

BAL 12. Grup'ta devreyi en yakın rakibi Bozüyük Vitraspor’un 5 puan önde lider tamamlayan Ergene Velimeşespor'da mutluluk rüzgarları esiyor.


Liderliğimizi Yüksel'e Hediye Ediyoruz
Ergene Velimeşespor Kulübü, takımın bugünlere gelmesinde büyük emeği olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e özel bir teşekkür mesajı yayınladı.
Mesajda şu ifadelere yer verildi: "Takımımızın bugünlere gelmesinde emeği geçen sayın Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri hem iç saha hem dış saha maçlarında yanımızda bulunup yalnız bırakmayan , maddi ve manevi olarak her türlü fedakarlıktan kaçınmayan sayın başkanımıza ilk yarıda yakaladığımız başarıyı hediye ediyoruz. Kendisinin futbolun içinden gelmiş bir insan olması bizleri çok iyi anlamasına ve duygularımıza ortak olması bizim için büyük bir şans oldu. Biz de kendisinin başarımızdaki payındaki özverilerini hiçbir zaman unutmadık.Bu doğrultuda 3.ligi çok isteyen bu camiaya sezon sonunda profesyonel ligi getirmek arzusunu taşıyacağız. İnşallah puan avantajımızı koruyup sezon sonunda bunu başaracağız."

HABER: BENAN DİKER

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.