Çarşamba, Aralık 07, 2016

Erteleme maçında dostluk kazandı. 0-0


Konya Süper Amatör Lig 6. Hafta Erteleme Maçında Ereğlispor, Saiteli Kadınhanı Belediyespor’u evinde konuk etti.

Ereğli İlçe Stadında oynanan Ereğlispor – Kadınhanı Belediyespor karşılaşmasında gol sesi çıkmadı. Hafta içi olmasına rağmen yaklaşık 2500 taraftarın yanı sıra birçok spor adamı, futbolsever  ve iki güzide ilçe Ereğli Belediye Başkanları Özkan Özgüven, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük karşılaşmayı yan yana şeref tribününden takip etti.

Hafta içi okul takımlarının ilçe stadında maç oynamaları nedeniyle ağırlaşan zemin üzerinde iki takım oyuncuları top kontrolü yapamazken, mücadeleleri ise taraftarlardan büyük alkış aldı.

Son derece centilmenlik içinde geçen mücadelede her iki takımda karşılaşmaya başladıkları 11’lerle tamamladı. Zaman zaman karşılaşmanın orta hakemi ve kıdemli yardımcı hakeme tepki gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.  

Ereğlispor aldığı bu beraberlikle 17 puanla zirvedeki puan farkını 5’e çıkartırken Saiteli Kadınhanı Belediyespor  12 puana yükseldi.

Hafta sonu Yeşil beyazlılar evinde Seydişehir Belediyespor’u konuk ederken Siyah Beyazlılar deplasmanda Muhasebe Gençler ile karşılaşacak. 

Çılgınlar Grubu bildiğiniz gibi
Ereğlispor'un en büyük gücü olan 12 adamı Çılgınlar grubu içeride ve deplasmanlarda takımlarına sahip çıkmaya devam ediyor. Hafta içi mesai saatleri içinde olmasına rağmen taraftar liderleri ile birlikte takımlarını bir an olsun yalnız bırakmadı ve karşılaşma boyunca susmadan takımlarına destek oldu. 

HABER & RESİM : YÜKSEL CIRT - KONYA
















Hiç yorum yok:

Tophane Tayfunspor'da hedef üst sıralar

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Tophane Tayfunspor'da sezona üç puanla başlamanın sevinci yaşanıyor.