Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Aralık 25, 2016

Feriköy'den Beykoz'a ağır fatura!

İstanbul Süper Amatör Küme 8. Grup'ta ilk iki mücadelesi veren Feriköy ile Beykoz'un saha içinin yanı sıra saha dışında da mücadelesi sürüyor. Geçtiğimiz hafta oynanan ve 2-1'lik sonuçla Beykoz'un galip ayrıldığı karşılaşmada otobüsü hasar gören Feriköy, faturayı rakibine gönderdi. 


TFF İl Temsilciliği Süper Amatör Küme Tertip Komitesi'nin kararınca, hasar gören Feriköy otobüsünün masraflarının Beykoz tarafından karşılanacağını belirtilmişti. Bu karar üzerine hasar tespiti yaptıran Şişli ilçesi temsilcisi, ortaya çıkan maliyeti Sarı Siyahlı kulübe gönderdi.

Kırmızı Beyazlıların İl Temsilciliği'ne gönderdiği yazıda, zararın 13 bin 574 TL olduğu belirtildi.

Zeki Aksu açıkladı
Beykozspor'un kulüp başkanı Zeki Aksu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, faturanın ayrıntılarına da yer verdi. 

Zeki Aksu, İl Temsilciliği'nden zararın karşılanmasının talep edildiği yazıda, "18 Aralık Pazar günü Feriköy ile oynadığımız müsabaka öncesi, esnası ve sonrasında meydana gelen olaylarda Feriköy takımını taşıyan otobüs, taraftarlarımızın saldırısına uğramıştır. Otobüste darp izleri ve eziklerin olduğu polis tarafından hazırlanan olay yeri tutanağıyla tespit edilmiştir. Feriköy Spor Kulübü hasar gören araçla ilgili zarar tespiti yaptırmış ve TFF İstanbul İl Temsilciliğine müracaat etmiştir. İl Temsilciliği 20 Aralık 2016 tarih ve 10/2 sayılı karar doğrultusunda kulübümüzden Feriköy Spor Kulübünün zararlarını (13.574,13 TL) karşılamasını talep etmiştir" ifadelerinin yer aldığını belirtti. 

YerelFutbol.com

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.