Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Aralık 05, 2016

İstanbul Siirtspor'dan net galibiyet

İstanbul Süper Amatör 8.Grup mücadelesinde Namık Sevik Stadyumu'nda 17:00'de başlayan mücadelede İstanbul Siirtspor ve İstanbul Konyaspor karşı karşıya geldi. Mücadele İstanbul Siirtspor'un 3-1 lik üstünlüğüyle sona erdi.

Soğuk bir havada oynanan maçta mücadele oyuncuların karşılıklı uzun top hücumları denemeleriyle başladı. İlk dakikalarda savunma arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalışan bir İstanbul Konyaspor ve kontra atak mentalitesiyle oynayan bir İstanbul Siirtspor vardı.

İlk atak Siirt'ten
15.dakikada ceza alanı içerisinde topla buluşan Ramazan'ın zayıf vuruşunu kaleci Yusuf iyi bir zamanlamayla kurtarmayı başardı

Konya hatayı değerlendiremedi!
Savunma arkasına atılan uzun topta 17.dakikada tecrübeli stoper Özcan'ın hatasında kaleciyle karşı karşıya kalan Halil İbrahim pozisyondan yararlanamadı.

Siirt kaleyi bir kez daha yokladı!
22. dakikada İstanbul Siirt'te 7 numaralı formasıyla Ömercan uzak mesafeden aşırtma bir şut denedi ancak kaleci Yusuf tehlikeyi sezdi ve topun sahibi oldu

Konya zor olanı yaptı..
Dakikalar 24'ü gösterirken sağ kanattan topu getiren Halil İbrahim'in altıpasa yaptığı yerden ortada arka direkte Kemal topa dokunamadı ve top auta gitti.

Kaleci Yusuf bir kez daha kurtardı!
İstanbul Siirtspor'un sağ kanattan yaptığı atakta Ömer ortayı yaptı arka direkte Faruk kafayı vurdu kaleci Yusuf güzel bir kurtarış yaptı ve köşeden topun sahibi oldu

İstanbul Siirtspor golü buldu!
Soldan ceza alanına yapılan ortada top ceza alanı dışına sekti kafasında topu sektirerek ilk rakibini geçen Ömer klas bir vücut çalımıyla diğer rakibinide geçerek ceza alanı içine girdi ve uzak köşeye yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 35. Dakikada sarı mavili ekip bu gol ile 1-0 öne geçti

İstanbul Konya'dan jet yanıt! 1-1!
Yediği golden sonra santrayı yapan Konya; kendi sahasında pas çevirdikten sonra topu sağ kanatta Umut'la buluşturdu Umut, rakibindende çok güzel sıyrılıp ceza alanı içine girdi arka direğe yaptığı sert ortada Kemal Emin Ateş topu tamamladı ve Yeşil beyazlı ekip beraberliği yakaladı.

Siirt sevindi ama ofsayt..
Sol kanattan kazandığı serbest vuruşta Ömer ceza alanına iyi bir orta yaptı Ramazan çok iyi yükseldi arka direğe yaptığı kafa vuruşunda topu ağlara gönderdi ancak Ofsayt gerekcesiyle gol geçersiz sayıldı

İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıya iki takımda gol arayışıyla baskılı başladı. Sert müdahalelerle başlayan ikinci yarı orta saha mücadelesiyle keyifli bir hal aldı.

İstanbul Siirtspor serbest vuruşla öne geçti!
52. dakikada ceza yayının biraz ilerisinden kazanılan serbest vuruşta topun başına günün başarılı ismi Ömer geçti. Barajın üstünden sağ köşeye yaptığı etkili vuruşla golü buldu ve Sarı Mavili ekibi tekrar öne geçirdi!

Hatayı affetti!
64.dakikada Savunma arkasına atılan topta İstanbul Konya stoperlerinin anlaşmazlığından doğan hata ile kaleciyle bir anda karşı karşıya kalan Ramazan topu sürerek ceza alanı içine girdi sol ayağıyla şutunu çekmek isterken top ayağına oturmadı ve farklı şekilde auta çıktı.

Karambol'de gol çıkmadı
75.dakikada Siirt atağında kanattan yapılan ortada ceza alanı içerisinde karambol oluştu defans oyuncuları uzaklaştırma çabasında bulunurken Ramazan bir kez daha topu önünde buldu ama vuruşunda top auta gitti.

Siirt'in baskısı gol getirdi!
İstanbul Siirtspor baskısıyla geçen ikinci yarıda günün çalışkan ancak bir o kadar da şanssız ismi Ramazan skoru belirledi. Konya temsilcisinin oyuncularının yorgunluk belirtileriyle beraber Sarı Mavili ekip baskısı ile geçen ikinci yarıda dakikalar 81'i gösterirken ceza alanı içerisinde topla buluşan Ramazan topu ağlara gönderdi.

Maçın son düdüğüyle beraber İstanbul Siirtspor oyuncuları soğuk havaya rağmen desteğe gelen az sayıdaki taraftarıyla 3 puanı kutlarken İstanbul Konya oyuncuları rakibi tebrik ettikten sonra soyunma odasının yolunu tuttu.

Bir sonraki hafta Bayrampaşa Altıntepsispor'u ağırlayacak olan İstanbul Siirtspor, bu galibiyetle önemli bir moral buldu. Bağlarbaşıspor'a konuk olacak İstanbul Konyaspor ise mutlak 3 puan parolasıyla deplasmana gidecek.

İstanbul Siirtspor puanını 22'ye yükselterek 4.sırada kendine yer buldu , İstanbul Konyaspor ise aldığı mağlubiyetle 17 puanla 7.sırada kaldı.

HABER-FOTOĞRAF: SEFA ABAY






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.