Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Aralık 04, 2016

İstanbul Sinop kaçtı Levent yakaladı


Süper Amatör Ligi 10.grupta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta İstanbul Sinopspor ile Leventspor karşı karşıya geldiler. Maçta 6 gol atıldı , puanlar paylaşıldı 3-3



Maçtaki ilk yarıda oldukça zevkli müsabaka oldu. İstanbul Sinopspor iki dakika ara ile birbirinin aynısı olan iki gol kaydetti. Futbol oyun seviyesi oldukça iyi geçen ilk yarı bu skorla sona erdi.


İkinci yarı kırmızı siyahlı ekip biraz daha iştahlı oyun sergilemeye başladı. Yapılan oyuncu değişiklikleride olumlu yönde olunca oyuna hakimiyette gelmeye başladı. Fark bire indiğinde oyun biraz daha hızlandı. Ancak İstanbul Sinopspor oyuncularıda maçta mutlak galibiyet için ellerinden geleni yapıyorlardı. Ters bir top ile yakalanan pozisyonda düzgün vuruş ile durumu 3-1 yapan ev sahibi ekip tekrar rahatladı. Ancak son anlara gelinirken yapılan değişiklikler ev sahibi ekibi oyundan düşürür gibi oldu. Bunu fırsat bilen Leventspor oyuncuları oyuna hız kazandırıp önce farkı bire indirdi , maçın sonuna gelinirkende beraberliği yakaladı.


Maçın hakemi Sinan Ertingü ve triosu mükemmele yakın maç yönettiler.

Bu maç ve diğer maçlar sonucu 10.grupta oluşan puan tablosu ;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.