Pazar, Aralık 25, 2016

İstanbul'un en 'Organize' kulübü!

2015 yılında kurulan ve 2017 yılı içinde federe olarak liglere katılmayı planlayan İkitelli Organize Sanayi Bölgesi SK (İOSBSK) sezon açılışını görkemli bir organizasyonla açacak. Kırmızı-Turkuazlılar 29 Aralık Perşembe Günü bir açılış gecesi gerçekleştirecek.


İOSBSK’nin başkanlığını, İkitellispor, İFA ve Yenikapıspor’da futbol oynayan Timur Koç yapmakta… Koç, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi ve çevresindeki gençlere hizmet vermek için “Zirve sanayinin lider kulübü” sloganıyla kulübü kurduklarını belirtti.

Koç, “İçinde yaşadığım mahallem Ziya Gökalp Mahallesi'ne ve ekmeğimi kazandığım İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'ne faydalı olmak istiyorum. Buradaki iyileşme ilçemiz Başakşehir'in tamamına da yansıyacaktır. Logomuzdan da belli. Üretken sanayimizin çarkı gelişen ilçemizin başağı var. Renklerimiz olan turkuaz sadeliği ve saflığı, kırmızı ise gücü temsil ediyor” dedi.

 

HABER: EFKAN BUCAK

 

Hiç yorum yok:

BAL'da İstanbul maçları hafta sonu ama...

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon 6 Ekim'de başlarken geçen sezon cuma oynatılan İstanbul grubu bu sezon kesin olarak hafta sonu oyn...