Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Aralık 07, 2016

Kestanelikspor fırsat tepti


İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup'ta ilk ikiye girme savaşı veren Kestanelikspor sahasında grup sonuncusu 1924 Yeniköyspor'la 3-3 berabere kaldı. Bir ara 3-1 öne geçen Yeşil-Sarılı ekip üstünlüğünü koruyamadı.


İzzettin Stadı'ndaki karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi Kestanelikspor 22. Dakikada Kerem’in ilk golü ile öne geçti ve bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu: 1-0.
Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan Kestanelikspor 55. Dakikada golcü oyuncusu Kerem’in attığı ikinci golle farkı açtı 2-0.
Karşılaşmanın 71. dakikasında, oyuna ikinci yarıda girin Emre attığı golle farkı bire indirdi 1-2. 
Kestanelikspor 80. dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Kerem ile gole çevirerek farkı yine ikiye çıkardı: 3-1. 

Son 10 dakikada iki gol
Karşılaşmada son 10 dakikaya girildiğinde oyunda etkisini hissettiren konuk ekip 1924 Yeniköyspor,  Kestanelikspor’un yaptığı hataları değerlendirdi. Maçın 84. dakikasında yine ikinci yarıda oyuna dahil olan Furkan attığı golle farkı bire indirmeyi başardı. Konuk ekip 88'de kazandığı penaltıyı Uğur'la gole çevirdi ve skoru belirledi: 3-3.

1924 Yeniköy galibiyete hasret kaldı
Grupta ilk iki sıradaki Kuştepe ve Paşabahçe’nin haftayı mağlubiyetle kapatması Kestanelikspor için bir nebze teselli olsa da Çatalca temsilcisi bu iki rakibe yaklaşma şansını tepmiş oldu.
Kestanelispor bu maçla beraber yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Son 4 maçında 3. beraberliğini alan 1924 Yeniköyspor ise 8 haftadır kazanamıyor.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR - www.34spor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.