Cuma, Aralık 02, 2016

Kestanelikspor'un 'Onur'lu mücadelesi


Süper Amatör 3.Grup mücadelesinde alt sıralardan kurtulup rahatlamak isteyen Gazi Mahallesi evinde üst sıraları hedefleyen ve yarıştan kopmak istemeyen Kestanelikspor'u konuk etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Gazi  Mahallesi, karşılaşmanın 18.dakikasında kazandığı penaltı atışını gole çeviremeyince öne geçme fırsatını kaçırdı. 22.dakikada ise bu sefer Kestanelik takımı penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Kerem Akgül topu filelerle buluşturdu ve Kestanelik deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirleyen gol oldu.

İkinci yarıya Gazi Mahallesi hızlı başlarken 60.dakikada da aradığı golü buldu ve mücadeleye eşitlik geldi. Golden 5.dakika sonra ise yine Kerem Akgül sahneye çıktı ve hem kendisinin hemde takımının 2.golünü atarak Kestanelikspor'u 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda Gazi Mahallesi beraberlik için mükemmel mücadele verse de bu sefer de Kestanelikspor kalecisi Onur Sahneye çıktı ve 4 yüzde yüzlük gol pozisyonunda Gazi Mahallesispor'a gol şansı vermeyerek kalesini gole kapattı. Alınan 3 puanla birlikte Kestanelikspor puanını 19 a çıkarırken. Gazi Mahallesi ise 12 puanda kaldı.

Geçtiğimiz sezona nazaran daha düşük bir bütçe ile yola çıkan ve üst sıralar için şans verilmeyen Kestanelikspor'un bu performansı parmak ısırtırken, bir çok oyuncusu da klasman grubuna kalamamaları halinde başka takımlara transfer olacakmış gibi görünüyor.

HABER:MELİH ÖZTÜRK







Hiç yorum yok:

Paşabahçespor ikinci yarıda açıldı

İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alan iki ekibin hazırlık maçında Paşabahçespor Selimiyespor'u 3-1 mağlup etti.