Cumartesi, Aralık 03, 2016

Küçükpazar uzatmalarda yıkıldı

İstanbul 1.Amatör Küme 11.grup mücadelesinde Küçükpazarspor, Namık Sevik Stadı'nda Çankırı Marufspor'u konuk etti. Sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan ev sahibi ekip 40.dakikada defans oyuncusu Eyüp'ün atılması ile 10 kişi kaldı. Uzatma dakikalarında yediği penaltı golü ile sahadan mağlubiyetle ayrılan Fatih temsilcisi 3.sıraya geriledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip etkiliydi. Özellikle tecrübeli oyuncuları Uğur ve Muharrem ile tehlikeli ataklar geliştiren Bayrampaşa temsilcisi golü bulamadı. Ev sahibi ekip Ersin ile yakaladığı net fıratlarda kaleci Erkan'ı geçemedi.

40.dakikada Küçükpazar yarı sahası aut çizgisinde Kubilay ile Eyüp tartışmasında kırmızı kart çıktı. Sarı kartı bulunan Eyüp rakibini itince mücadelenin hakemi Fikret Hakan Abay, Eyüp'ü ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderdi ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda 10 kişi oynamasına rağmen pozisyonlar bulan ev sahibi ekip 64.dakikada öne geçme fırsatını kaçırdı. Fatih'in sol kanattan getirdiği topta altı pas üzerinde Onur'un vuruşu yandan auta gitti. 78.dakikada Yunusay'ın sert şutunda kaleci Erkan başarılıydı.

Uzatma dakikalarında Küçükpazar ceza sahasındaki karambolde Erdinç'in uzaklaştırmak istediği top arkadaşına çarparak Ufuk'un eline çarptı. Mücadelenin hakemi Fikret Hakan Abay, Ufuk'un kolunun açık olduğunu belirterek penaltı noktasını gösterdi. Penaltı pozisyonuna sinirlenen Ersin'in vurduğu top mücadelenin hakemine gelince Fikret Hakan Abay, Ersin'i de ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderdi. Topun başına geçen usta ayak Muharrem topu filelere yolladı ve santrası yapılmayan gol ile konuk ekip üç puanın sahibi oldu. Bayrampaşa temsilcisi aldığı bu galibiyet ile zirve takibini sürdürmüş oldu.

Çankırı Marufspor penaltı atışı için TIKLAYINIZ.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN 









Hiç yorum yok:

Ataşehir Doğuşspor'dan Fenerbahçe'ye transfer

Ataşehir Doğuşspor'dan yetişen genç oyuncu Aras Yuztemur Fenerbahçe'ye transfer oldu...