Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Aralık 05, 2016

Liderden son dakika kurşunu




Süper Amatör Lige çıkabilmek için büyük mücadele veren İstanbul Sahilspor rakibi Acıbadem’i uzatmalarda attığı golle yenerek liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

Ümraniye Çakmak sahasında oynanan müsabaka İstanbul Sahilspor’un başlama vuruşu ile start aldı. İlk dakikalardan itibaren atak bir futbol sergileyen ve rakip kalede gol arayan İstanbul Sahilspor’da Murat Bilgin ve Şükrü Yay rakip defansı bunaltsalarda son vuruşta etkisiz kalınca ilk yarıda gol olmadı.

İkinci yarı Acıbadem’li futbolcuların vuruşu ile başlarken İstanbul Sahilspor gol için ataklarını arttırarak devam ettirdi. Ortadan Kaptan Ramazan Kılıç ve Onurcan Turun, sağ kanattan Doğan Baltacı ve Şükrü Şirin ikilisi, sol kanattan da Burak Özcan, Doğukan Altay ikilisi ile rakip defansa baskı uygulayan İstanbul Sahilspor dakikalar geçtikçe gol bulamayınca telaşa düşerek hata yapmaya başlayınca Acıbadem atakları görülmeye başlandı. Acıbadem’in ender ataklarında kalesini gole kapatan Ersin Gani, defanstaki arkadaşları Ebubekir Ateş ve Adem Beşiroğlu ile takım arkadaşlarına güven verdiler. 59. dakikada sakatlanan Burak Özcan’ın yerine oyuna Muhammet Meral dahil olurken sağ kanat atakları arttı.

Hakem 4 dakika uzatma gösterirken İstanbul Sahilspor’un golcüsü Murat Bilgin henüz maç bitmedi dedi ve sahanın en iyilerinden Şükrü Yay’ın yaptığı ortaya mükemmel bir vuruş yaparak topun ağlarla buluşturarak takımının galibiyet sayısını filelerle buluşturdu. Gol sonrası yedek kulübesi ile saha içindeki futbolcular çılgınca bir sevinç yaşarken maçın bitiş düdüğü ile birlikte İstanbul Sahilspor teknik heyet ve futbolcular saha içinde galibiyeti kenetlenerek kutladılar.

Aldığı galibiyetle İstanbul 1. Amatör lig 10. Grupta liderliğini devam ettiren İstanbul Sahilspor en yakın rakibi ile arasındaki 3 puan farkı korurken Acıbadem’in son sıradaki yeri değişmemiş oldu.

HABER:MUSTAFA KAYNAK

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.