Pazar, Aralık 25, 2016

Müthiş seri şampiyonlukla tamamlandı

U15A Ligi'nde 2.Grupta Şampiyonun adı İstanbul Kayaşehirspor oldu.


 Ligin ilk 3 haftasında sadece 1 puan toplayarak liderin 8 puan gerisinde lige başlayan Başakşehir temsilcisi 4.haftadan itibaren müthiş bir geri dönüşe imza atarak arka arkaya 11 maçlık galibiyet serisi yakalayarak, Arnavutköy Belediyespor ve Gürpınarspor'un önünde şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu.

Geçtiğimiz U14 sezonunu namağlup şampiyon tamamlayan, İstanbul elemelerinde de ilk turu geçen ancak ikinci maçı geçemeyerek Türkiye Şampiyonası'na katılamayan Kayaşehir ekibi sezona bu hedefle başladı ama işler hiç de istenildiği gibi gitmedi.
Lige Gürpınar karşısında şok bir yenilgiyle başlayan Kayaşehirspor ardından Esenyurt'tan kaçamayarak sahada 2 puan bıraktı. 2 hafta sonunda 5 puan kaybeden İstanbul Kayaşehirspor 3.haftada da Arnavutköy Belediye'ye 1-2 mağlup olarak 3 hafta sonunda sadece 1 puan alabildi ve lider Gürpınar'ın 8 puan gerisinde kaldı.


İkinci yarıda müthiş çıkış
Ligin 4.haftasında Avcılar 1903 karşısında ayağa Kalkan ve ilk 3 puanını alan İstanbul kayaşehir ilk yarının diğer 3 maçında sırasıyla Beylikgücü, İstanbul Soma ve Büyükçekmece Belediye'yi yenerek ilk 7 haftayı aynı puana sahip Gürpınar ve Arnavutköy Belediye'nin ardından 3.tamamladı.

İkinci yarıya Gürpınar deplasmanıyla başlayan Kayaşehirspor 3-1'in rövanşını aynı skorla alarak Gürpınar'la puan farkını kapattı Arnavutköy belediyenin arkasında 2.sıraya yükseldi.
1-1'in rövanşını Esenyurtspor'dan 5-1 ile alan Kayaşehirspor 10.haftada Arnavutköy Belediyeyi 1-0 devirerek bitime 4 hafta kala liderlik koltuğuna oturdu. Diğer 4 maçında da kayıp vermeyen istanbul Kayaşehirspor böylelikle grubunu şampiyon tamamlayarak sene başında koyduğu Türkiye finallerine katılma hedefinden sapmadı.

Kırmızı-Beyazlı ekip şimdi İstanbul elemelerini bekliyor.

 


Hiç yorum yok:

BAL'da İstanbul maçları hafta sonu ama...

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon 6 Ekim'de başlarken geçen sezon cuma oynatılan İstanbul grubu bu sezon kesin olarak hafta sonu oyn...