Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Aralık 25, 2016

Ömerli, köyüne 1 puanla döndü

Yenisahra Stadı'nda oynanan; Kubilay Kartal-Batuhan Bulut-Anıl Behran Aksu hakem triosunun yönettiği maçta,Ömerli Köyü bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı.


Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk önemli tehlikesini Bostancıspor yarattı.Dakikalar 13'ü gösterdiğinde Bostancıspor santraforu Furkan'ın ceza sahası dışından sert vuruşu az farkla dışarı gitti.
Ömerli Köyü bu atağa iki dakika sonra yanıt verdi.Bu kez Siyah-Beyazlılardan Naim'in yine ceza sahası dışından sert ve düzgün vuruşunu kaleci Gökhan bloke etti.
27.Dakikada Hüseyin'in Ahmet Vardar'a yaptığı faul sonrasında Samet'in ceza sahası içine doldurduğu serbest vuruşunda Bostancıspor kalecisi Gökhan topu elinden kaçırdı ama yaşanan karambolde Ömerli Köyü golü bulamadı.

Penaltı auta gitti
42.Dakikada ise ceza sahası içine araya atılan ani topa hareket eden Yağız'ı,Hüseyin'in arkadan iterek düşürmesi sonucu Hakem Kubilay Kartal tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.Penaltıyı kullanan Samet topu kalenin bir hayli üstünden auta gönderdi.
İlk yarının son dakikasında ise Bostancıspor kalecisi Gökhan, Ayhan'ın altıpas içinden yaptığı sert vuruşnu harika bir refleksle çıkararak takımının devreye 0-0 berabere girmesini sağladı.

Maçın ikinci yarısında ise her iki takımında karşılıklı ve tehlike yaratmayan atakları vardı.Bu devrenin akılarda kalan tek önemli pozisyonu ise Ömerli Köyü kalesi önünde yaşanan karambolde Cenk'in boş kaleye atamadığı toptu.Maçın son dakikaları ise topun bir o kalede bir bu kalede olduğu anlar yaşandı. Maç da başladığı gibi sona erdi:0-0
Selimiye'nin Vardar'ı 2-1 yenmesiyle, düşme potasındaki yarış Bostancıspor açısından iyice zora girmiş oldu.

STAT:Yenisahra
HAKEMLER: Kubilay Kartal-Batuhan Bulut-Anıl Behran Aksu
BOSTANCISPOR:Gökhan-Serhat,İbrahim,Hüseyin,Özkan-Emrullah,Mert,Hasan,Cenk-Furkan,Uğur
Yedekler:Sarp-Arif,Oğuzhan,H.İbrahim,Uğurcan
ÖMERLİ KÖYÜ SK: Serhad-Samet,Yusuf,Emek,Ozan(Alican)-Serdar,Yağız,Ayhan(İbrahim),Oğuz-Naim,Ahmet Vardar(Fatih)
Yedekler: Ozan-Uğur
SARI KARTLAR: Hüseyin(Bostancı),Naim(Ömerli Köyü)

 

HABER-FOTOĞRAF: ARİF DOĞAN

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.