Çarşamba, Aralık 21, 2016

Salim coştu Küçükpazar uçtu

İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup 12. hafta müsabakasında Fatih temsilcisi Küçükpazarspor Sarıyer temsilcisi Poligon Fethiyespor'u Fatih Mimarsinan Stadı’ nda konuk etti.

 
Küçükpazar taraftarı yerlerine bile oturmamışken birinci dakikada Salim’in attığı şık aşırtma golü ile sevindiler. Erken yenen golden sonra Poligon risk alarak yüklenmek istese de 17. dakikada Arif’in attığı ara pasına hareketlenen Salim düzgün bir vuruşla genç kaleci Yasin’i tekrar avladı. İlk 45 dakika başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı Küçükpazar’ın 2-0 üstünlüğü ile bitti.
 
Poligon Fethiye ikinci yarı başında yaptığı değişiklikle orta sahada biraz daha fazla top tutmayı başardıysa da gol pozisyonuna giremedi.
Maçın 74. dakikasında Bekir’in ara pasında ceza sahası önünde topla buluşan Salim maçtaki 3. golünü atarak hat-trick yaptı.
Oyundan iyice düşen Poligon Fethiye 78. dakikada Salim’e bir gol şansı daha verdi ve Salim de bunu affetmeyerek takımının ve kendisinin 4. golünü attı, maçın sonucunu belirledi. Küçükpazar 4-Poligon Fethiye 0
 
Aldığı bu galibiyet ile grupta 22 puan ile 2. liğe yükselen Küçükpazar gruptan çıkma şansını artırdı.
 
HABER : FATİH YAVUZ
 


Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 28 Eylül 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul Süper Amatör Lig'de 2023-24 sezonu tekli gruplarda oynanan maçlarla başladı...