Salı, Aralık 06, 2016

Şirinevler'den deplasmanda Havataş'a çelme


İstanbul 1.Amatör Küme 5. Grup'ta Şirinevlerspor deplasmanda Havataşspor'u 2-0 mağlup etti
Haftaya 24 puanla lider giren Havataş zirve iddiasını sürdürmek isteyen 17 puanlı Şirinevlerspor ile Albayrak Sahası'nda karşılaştı. Birçok pozisyondan yararlanamayan Şirinevler 10. dakikada Nejat ve 80. dakikada İlker'in ayağından bulduğu gollerle mücadeleyi 2-0 kazandı ve puanını 20 ye yükseltti. 89. dakikada bir penaltı vuruşundan yararlanamayan Havataş  ise 24 puanda kaldı.

Havataşspor
Şirinevler gol ile başladı
Mücadeleye etkili başlayan taraf konuk Şirinevlerspor oldu.10. dakikada Ayhan'ın kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Kadir'in kafa vuruşu direkten döndü. Topu iyi takip eden Nejat sol ayağı ile yaptığı düzgün vuruş ile takımını 1.0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.


İlker boş geçmiyor 
Şirinevlerspor ikinci yarıya da etkili başlayan taraf oldu. Özgür ve Ümit ile yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamayan Bahçelievler temsilcisinde sahneye İlker çıktı. Mücadelenin 80. dakikasında sağ kanattan aldığı topu rakip ceza sahasına taşıyan İlker sağ çaprazdan düzgün bir vuruşla skoru 2-0 yapan golü kaydetti. Geçen hafta CFS ağlarına 2 gol bırakan İlker bu haftayı da boş geçmedi.
Şirinevlerspor bu galibiyetle Süper Amatör'e yükselme umutlarını korudu.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 29 Eylül 2024 Pazar Programı

  İstanbul Süper Amatör Lig'de günü programı ektedir...