Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Aralık 06, 2016

Söğütlüçeşmespor 'Ayaz'da kaldı


İstanbul U15/A Ligi 9. Grup'ta düşme hattından kurtulmaya çalışan Söğütlüçeşmespor sahasında Ayazağaspor'a 2-1 mağlup oldu.

İFA Stadı'ndaki karşılaşmayı Serkan Sert, Alim Yılmaz ve Mehmet Polat Volkan hakem triosu yönetti.
Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi Söğütlüçeşmespor 3.Dakikada Emrullah’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 8. Dakikada misafir takım Ayazağaspor M. Ali ile eşitliği sağladı. İlk yarı 1-1 bitti.

Önce ofsayt sonra gol dedi
İkinci yarı her iki takım da daha kontrollü oyun sergilerken zamana zaman birbirlerinin kalesinde tehlikeli oldular. 44'te Ayazağaspor'dan Esat Söğütlüçeşmespor ağlarına topu gönderdi. Yardımcı hakem Mehmet Polat Volkan ofsayt gerekçesi ile önce bayrağı kaldırdı ancak daha sonra indirdi. Hakem Serkan Sert de bunun üzerine santrayı gösterdi. Ev sahibi takım uzun süre buna itiraz ettiyse de sonuç değişmedi. Maç 2-1 sona erdi.

Karşılaşma sonunda Söğütlüçeşmespor'da hakem triosuna tepki vardı. Kırmızı-siyahlılar böylece 6 puanla yedinci sırada kaldılar. Küçükçekmece temsilcisi ligde kalma için kalan 2 haftada, önündeki 8 puanlı Esenler Kulüp Atletik'i geride bırakmak zorunda. Puanını 13 yapan Ayazağaspor ise ligde kalmayı matematiksel olarak garantiledi.







HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.