Salı, Aralık 06, 2016

Tepecik Anadolu haftayı karlı kapattı


İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup'ta Tepecik Anadoluspor, sahasında konuk ettiği Çatalca temsilcisi Subaşıspor'u her iki yarıda da bulduğu gollerle 5-0 mağlup etti.

Maçın 30'uncu dakikasında Uğur Atalay, Anadoluspor'u 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin 35'inci dakikasında bu kez sahnede Uğur'un ağabeyi Kasım vardı ve Kasım Atalay'ın bulduğu golle durum 2-0'a geldi. Bu gol sonrası ilk yarıda başka gol olmazken ilk yarı 2-0 Büyükçekmece temsilcisinin üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya da baskın bir oyunla başlayan ev sahibi ekip karşısında maçın 58'inci dakikasında konuk ekip 10 kişi kalırken, 75. dakikada Kırmızı-Beyazlı ekip Alim Bölük ile skoru 3-0 yaptı. Bu golden 3 dakika sonra Ergincan'ın vuruşunda top yine Subaşı kalesinde ağlarla buluşunca durum 4-0 oldu. Maçın 87'inci dakikası sonrası Cemal Soy topu ağlara göndererek Tepecik Anadoluspor'un 5'inci golünü kaydetti. 

Bu gol sonrası maça sona ererken oynadığı 10 maçta 6. galibiyetini elde eden Anadoluspor puanını 18'e çıkarırken, Subaşı 10 puanda kaldı. Kırmızı-Beyazlılar rakiplerinin berabere kaldığı haftayı karlı kapatmış oldu.

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN İŞBAŞAR

Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...