Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Aralık 07, 2016

Vardarspor ateş hattında

İstanbul Süper Amatör Küme 2.grup mücadelesinde alt sıralardan kurtulmak isteyen Vardarspor, geçtiğimiz hafta lideri deviren Mahmutbeyspor'u konuk etti. Karşılaşmayı her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanan konuk ekip derin bir nefes alırken, ev sahibi ekip düşme potasından sıyrılamadı.

Namık Sevik Stadı'nda yağmur altında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını konuk ekip önde kapattı. Bağcılar temsilcisinin genç oyuncusu  Ertürk Sütçü sol kanattan gelişen atakta topu filelere gönderdi 0-1.

İkinci yarıda daha istekli olan ev sahibi ekip beraberlik sayısı için rakip kaleye yüklenirken, konuk ekip  kontrataklarla pozisyon aradı.

Fatih temsilcisi Mahmutbey defansından dönen topları kazansa da vurdukları şutlar da kaleyi bulamadı. 63.dakikada Mahmutbey ceza sahasında topla buluşan Atakan Alkan'ın vuruşu üstten auta gitti.

Genç kaleci üç puanı tokatladı

Mücadelenin 76.dakikasında ev sahibi ekip gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Cemre Bahadır'ın ortasına iyi yükselen Burak Şentürk'ün kafa vuruşunu alt direk dibinde kornere tokatlayan İsmail Şentürk rakibine beraberlik şansı tanımadı. 83.dakikada sol kanattan yapılan ortada topu önünde bulan Burak'ın vuruşu üstten auta gitti.

Uzatma dakikaları oynanırken ani atağa çıkan Mahmutbeyspor farkı ikiye çıakrttı.Sağ kanattan Erdal Yıldız'ın yerden pasında Enes Kaya'nın vuruşu kaleci Mustafa Ertek'ten döndü, dönen topa bir kez daha hamle yapan golcü oyuncu topu ağlara yollayarak karşılaşmanın skorunu belirledi 0-2.

Osman Kılıç gönülleri fethetti

Zaman zaman sağanak yağış altında oynanan mücadelenini ikinci yarısında Mahmutbeyspor oyuncusu oyundan çıkarken,  yönetici Osman Kılıç hemen oyuncusunun yanına koştu ve anorak montunu götürerek oyuncusunun ıslanmasını önledi. Duyarlı yöneticinin bu davranışı olayı farkedenler tarafından takdirle karşılandı.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Zafer Çatalkaya'ya teşekkür ederiz.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN
  













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.