Salı, Aralık 06, 2016

Whatsapp mesajıyla gelen mağlubiyet!


Türkiye Futbol Federasyonu Mardin İl Temsilciliği, Mardin 1. Amatör Küme Kırmızı Grup'ta pazar günü oynanması gereken Yeşilli Gençlikspor-Nusaybin Gençlerbirliği maçını bir gün önceye alırken trajikomik bir olaya imza attı.

Federasyon, maç için haftalardır hazırlıklarını sürdüren Yeşilli Gençlikspor'a maçın erkene alındığı haberini, cumartesi günü mücadeleye saatler kala Whatsapp üzerinden kulüp yöneticisine bildirdi. Maçın bir gün erkene alındığı mesajını tesadüfen öğrenen kulüp yöneticileri yetkililere tepki gösterdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yeşilli Gençlikspor yöneticileri, maçın erkene alınma konunun kendilerine ilgili resmi yazışma adresleri yerine Whatsapp üzerinden bildirilmesine tepki gösterdiler ve şunları dile getirdiler: "Federasyon bu durumu kulübümüze 'Whatsapp' denilen hiç de sağlıklı olmayan bir iletişim aracıyla iletmiştir. Kulüp yöneticilerimiz de bu durumu Whatsapp'tan farketmemiş. Dolayısıyla doğal olarak cumartesi günü maça çıkamadık. Federasyon maçı Nusaybin Gençlerbirliği'ne hükmen verdikten sonra kulüp yöneticilerimizi arayıp, maça neden çıkılmadığını soruyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Biz Yeşilli Gençlikspor olarak bu maçın takımımız için ne kadar hayati bir öneme sahip olduğunu bildiğimiz için iki haftadır yağmur - çamur demeden hazırlanıyoruz. Bize böyle bir haksızlığın yapılmasını kesinlikle kabul etmiyor ve yapılan yanlışın federasyon tarafından biran önce düzeltilmesini talep ediyoruz.”

Ağalday: Duyuru panoya asıldı
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mardin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Doğan Ağalday, “Mardin’deki tüm kulüp yöneticilerinin bulunduğu bir Watsapp grubu olduğu ve buradan bildirim yapıldığı doğrudur ancak elbette resmi kanaldan da ilan edildi. Maç günündeki değişiklik federasyonumuzdaki ilan panosuna asıldı. Her kulüp lige girerken, panodaki tüm bildirileri takip edeceğini kabul ederek bir belge imzalar. TFF Futbol İl Temsilciliği ve Mardin ASKF yasal olarak değişikliği duyurmuştur. Kaldı ki belirtilen maç günü hem Nusaybin ekibi hem de hakemler gelmiştir” dedi.

Kaynak: mardinlife.com

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.