Cumartesi, Aralık 03, 2016

Yenilmezler zirvede tek başına


İstanbul Süper Amatör Küme 1.grup mücadelesinde Davutpaşaspor, sahasında Esentepe Adıyamanspor'u konuk etti. Ligde puan kaybı yaşamayan ev sahibi ekip rakibi karşısında üç puanı üç golle aldı.

Karşılaşma öncesinde geçtiğimiz hafta uçak kazasında hayatını kaybeden Chapecoense'li futbolcular için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Mücadeleyi TFF Bölge Antrenörü Amatör Milli Takım sorumlusu Kamil Doygun da takip etti.

Mücadelenin ilk yarısını ev sahibi ekip başarılı oyuncusu Oğulcan Keser'in attığı golle 1-0 önde kapattı.

İkinci yarının henüz ilk dakikasında  Esentepe Adıyamanspor ceza sahasında Volkan ile Özgün Şala mücadelesinde Özgün yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Hakan Tezcan penaltı noktasını gösterirken konuk ekip oyuncularının itirazları vardı. Hiçbir müdahalede bulunmadığını söyleyen konuk ekip oyuncusu Volkan'ın itirazları sonucu değiştirmedi.

Duran adam protestosu

Penaltı atışı için topun başına tecrübeli isim Başar geçti. Başar'ın penaltı atışı esnasında önce kale direğine yaslanan Zafer penaltı sırasında kalenin ortasında durarak penaltı kararını protesto etti ve penaltı kullanılırken hamle yapmadı. Başar'ın vuruşu farkı ikiye çıkarttı 2-0.

Topa daha çok sahip olan konuk ekip ileri uçta etkili olamayınca gol pozisyonuna giremedi. Ev sahibi ekip günün başarılı ismi Ahmetcan Boşat'ın iki vuruşunda kaleci Zafer'i geçemedi. Mücadelenin son dakikalarında Ahmetcan'ın asistinde genç oyuncu Atakan mücadelenin skorunu belirledi 3-0.

Ligde oynadığı tüm maçları kazanan ve puan kaybetmeyen Fatih temsilcisi zirve mücadelesinde en yakın rakibini 6 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Davutapaşspor'un penaltısı için TIKLAYINIZ.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN








Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.