Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Aralık 04, 2016

Yeşilköy'den altın vuruş

İstanbul Süper Amatör Küme 10.grup lideri Yeşilköyspor, takipçisi Arnavutköy Belediyespor'u Bakırköy Belediye Stadı'nda konuk etti. Oldukça gergin geçen mücadeleyi 1-0 kazanan Bakırköy temsilcisi İstanbul Mesudiyespor'un mağlup olmasından sonra en yakın rakibi ile puan farkını 6'ya çıkardı. Arnavutköy temsilcisi ise 18 puanla 6.sıraya geriledi.

Karşılaşma öncesinde geçtiğimiz hafta uçak kazasında hayatını kaybeden Chapecoense'li futbolcular için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Mücadeleye etkili başlayan ev sahibi ekip sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi ablukaya alırken, konuk ekip ileri uçta Hilmican ve Mustafa ile etkili olmaya çalıştı ancak ileri uçta çoğalamayınca tehlike yaratamadı.

Yeşilköy iki kez çizgiye takıldı

Ev sahibi ekip iki kez gole yaklaştı. Arnavutköy Belediyespor ceza sahasında Tolga'nın vuruşunda kaleci top Gürcan'dan döndü, dönen topa Veysel vurdu kale çizgisinde Burak topu uzaklaştırdı, altı pas üzerinde Murat Dilek son anda topa dokundu meşin yuvarlak auta gitti.

26.dakikada sol kanattan Muhammet Çetin'in ortasında günün başarılı ismi Bektaş'ın kafa vuruşunda Burak topu ikinci kez çizgiden çıkardı.

Usta golcü klasını konuşturdu

Mücadelenin 40.dakikasında sağ kanatta topla buluşan Muhammet Çetin'in güzel ortasına iyi yükselen tecrübeli golcü Murat Dilek kafa ile topu uzak direğe gönderdi ve top ağlarla buluştu 1-0.

Düdük çaldı ortalık karıştı

İlk yarının son dakikasında ani gelişen Arnavutköy Belediyespor atağında topla buluşan Mustafa Sarıçam Yeşilköyspor ceza sahasına girdi, çapraz pozisyonda kalesini zamanında terkeden Mert açıyı kapattı. Golcü oyuncunun vuruşu Mert'ten sekti, kaleye yönelen topu Muhammed Ali Atam uzaklaştırdı. Bu pozisyonda belinin üstüne düşen Muhammed Ali yerden kalkamazken pozisyon devam etti. Yeşilköyspor'lu oyuncuların uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Ömer'in ortasında Hilmican kafa ile indirdi, Mert'i geçen topa Samet'le beraber Veysel müdahalede bulundu ve top Mert'te kaldı. Ev sahibi takımın oyuncularının mücadelenin hakemi Berkay Erdemir'e oyunu neden durdurmadığı yönünde itirazları devam ederken mücadelenin hakemi ilk yarının bitiş düdüğünü çaldı.

Yeşilköyspor Teknik Direktörü Zeki Ersoy'un rakip takım oyuncularına topu dışarı atmadıkları için sitemi vardı. Aynı dakikada Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Adem Mandıralı da Tolga Öztürk'le diyaloğa girince ortam gerginleşti. Sonrasında Murat Dilek ile söz dalaşına giren Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Adem Mandıralı tartışmalar sürerken soyunma odasına yöneldi. Yeşilköyspor tribünlerinden birkaç kişinin sahaya atlaması ile birlikte büyüyen olaylarda Arnavutköy cephesinden de iki kişinin sahaya girmesi olayları fitilledi. Karambolde birbirlerine giren tarafları polis güçlükle önlerken, ek takviye güçlerin gelmesi ile ikinci yarı 45 dakika rötarlı başladı.

Penaltı beklediler eksik kaldılar

İkinci yarıya daha atak başlayan konuk ekip 54.dakikada 10 kişi kaldı. Sağ kanattan gelişen atakta Ömer'in ortasında top Erdi'nin eline çarptı. Konuk takım oyuncularının penaltı beklediği pozisyonda mücadelenin hakemi Berkay Erdemir pozisyonu çarpma olarak değerlendirdi ve devam kararı verdi. Bu pozisyonda hakemin arkasında bulunan Halim Kurtuluş sinkaflı sözlerinden dolayı direkt kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi.

Skor üstünlüğünü de elinde bulunduran Yeşilköyspor ileri uçta Tolga ve Muhammet ile pozisyonlar ararken, konuk ekip genç golcüsü İdris'i sahaya sürdü.

Konuk ekip 9 kişi 

Mücadelenin 81.dakikasında kaburgasına darbe alan Arnavutköy Belediyespor defans oyuncusu Servet Gökçen yerde kaldı ve oyuna devam edemedi. 3 oyuncu değişikliğini yapan konuk ekip mücadeleye 9 kişi devam etti.

Mücadelenin hakemi Berkay Erdemir Arnavutköy Belediyespor yedek kulübesinden Tunç'u da itirazlarında dolayı kırmızı kartla cezalandırdı.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Arnavutköy Belediyespor faul atışı kazandı. Atışı kullanan kaleci Gürcan'ın vuruşu kısa düştü, topu önünde bulan Ozan Özdemir'in orta sahadan vuruşu auta giderken karşılaşmanın hakemi bitiş düdüğünü çaldı.

Mücadele sonrasında da Yeşilköyspor kalecisi Mert ile Arnavutköy Belediyespor Teknik Direkötörü Adem Mandıralı arasındaki söz diyaloğu büyümeden önlendi ve zorlu doksan dakika sonrasında üç puanı kazanan ev sahibi ekip liderliğini sürdürdü.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Soner Demirci'ye teşekkür ederiz.


Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN 










1 yorum:

  1. Bu haberi yazan arkadaşın maçı izlediğine inanmıyorum.Evet yeşilköy kazanmayı teknik taktik açıdan haketti ancak devrede tribünden inen yeşilköy taraftarlarının arnavutköy oyuncularının iki tanesini darp etmesi gerçegin ta kendisidir. Arnavutköy ikinci yarıya çıkmak istemedi haklı olarak ama hakem ben kimin kime vurdugunu görmedim , gözlemci herkes herkese vurmuş olabilir , tff il başkanı ne olursa olsun sahaya çıkın :) Bu kimsenin üzerine almadığı sorumululuk futbolun futboldan çıkıp herşeye benzemesine neden oluyor. Yenersin yenilirsin bunlar ayrı ama işinin ehli olmayan hakem , gözlemci (gözlem yapmayan) saha komseri t.direktör kulüp başkanı(parası çok olduğu için herşeyi yapabileceğini sanan) kişilerin olduğu sürece futbol rezillikten öteye geçemez. Arnavutköy Belediye Spor Kulübünde hedef bitmez her sezon en iddalı takımını kurar mücedele eder. Yeşilköy takımına başarılar diliyorum yaptıklarını Arnavutköy Belediye Spor asla unutmayacak

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.