Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Aralık 22, 2016

Yeşilova Esnafspor'da umutlar azalıyor

İstanbul Süper Amatör Küme 8. Grup’ta düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Yeşilova Esnafspor deplasmanda grup üçüncüsü Avcılar Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu. Kalan haftalarda zorlu bir fikstürü bulunan Küçükçekmece temsilcisi bu sonuçla kümede kalma yolunda büyük darbe aldı.


Avcılar Belediye Atatürk Stadı’ndaki maçta kendisi de eski bir Esnafspor futbolcusu olan Gazeteci Turgay Demir ve Avcılar Belediyesi Spor Müdürü Yener Şayir öncülüğünde, her iki takım Beşiktaş ve Kayseri’deki bombalı saldırı sonucu şehit düşenlerimiz için saygı duruşunda bulundu.

Maçı Hakan Karaburunoğlu, Ramazan Gülhan ve Suat Üstündağ hakem üçlüsü yönetti.

Karşılaşmanın 43. dakikasında Avcılar Belediyesporlu Vedat’ın sol kanatta çaprazdan sert şutunda top ağlara gitti: 1-0 Ev sahibi takım 62 ve 81’de Gökhan’ın golleriyle farkı üçe çıkardı. Esnafspor’un tek sayısı 82’de Batuhan’dan geldi.

Stat: Avcılar Belediye Atatürk
Avcılar Belediyespor: Sercan, Eser, Uğur, Burak, Serhat, Vedat Erim, Mehmet Erim (Vedat Cengiz), Alihan (Sahan), Gökhan, Serkan, Mehmet Albayrak
Yeşilova Esnafspor: Doğan Altınışık, Sercan, Oğuzhan Kaan, Oğuz Kara, Adil, Aykut (Berkay), Uğurcan, Yunus, Mustafa Çelik (Doğan Kıdak), Mehmet (Mustafa Bayrakçı), Batuhan
Goller: Vedat (43), Gökhan (65, 81) / Batuhan (82)

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

 

GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.