Pazar, Aralık 04, 2016

Zirvenin yeni sahibi Yeşilova Esnafspor


İstanbul U17/A Ligi 8. Grup'ta Yeşilova Esnafspor, haftaya lider giren İFA Spor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Yeşil-Beyazlılar böylece zirvenin yeni sahibi oldular.

İFA Stadı'ndaki maçı Önder Çalış, Serkan Sert ve Alim Yılmaz hakem üçlüsü yönetti. Müsabaka öncesi Brezilya'nın önde gelen futbol takımlarından Chapecoense'nin oyuncularının aralarında bulunduğu 76 kişi yaşamını yitirmesi ve Adana-Aladağ'daki yurt yangınında 12 yurttaşımızın vefatı nedeni ile saygı duruşu yapıldı. 


Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi İFA Spor 7. dakikada Furkan’ın serbest vuruştan attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.
İkinci yarı ilk yarıya göre daha istekli başlayan misafir takım Yeşilova Esnafspor rakip kalede etkili olmaya başladı.
47. dakikada sol taraftan ceza sahası içine ortalanan topa çıkan İFA kalecisi Sefa ters bir vuruş yaparak topu kendi ağlarına gönderdi: 1-1
55. dakikada Yeşilova Esnafspor'da Erdem ceza sahasının dışından topa çok sert vurdu, meşin yuvarlak kaleci Sefa'nın bakışları arasında ağlara gitti: 1-2
80+4'te İFA eşitlik sayısını ararken atılan uzun topla buluşan Mehmet misafir takımın üçüncü sayısını attı: 1-3
Esnafspor böylece ligin ilk yarısında sahasında mağlup olduğu maçın rövanşısını alırken rakibini geçerek liderliğe yükseldi.

Başkan Ulaş'a doğum günü hediyesi
Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş'ın doğum günü olması nedeni ile yeşil beyazlı futbolcular bu galibiyeti başkanlarına hediye ettiler. Ulaş da "Bu önemli günde bizim için önemli maçı kazanarak bana en güzel hediyeyi verdikleri için genç futbolcu kardeşlerimize çok teşekkür ederim" dedi.

Stat: İFA spor
Hakemler: Önder Çalış, Serkan Sert, Alim Yılmaz 
İFA: Sefa, Erhan, Onur, Batuhan, Ferhat, Furkan, M.Ali, Emre, Ekrem, Bedirhan, Ferdi
Yeşilova Esnafspor: Emre, Arif, İlker, Kaan, Ali, İsmail, Ahmet, Erdem, Berker, Mehmet, Serhat

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE








Hiç yorum yok:

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu

Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.